komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

СЬОГОДНІ

Люди

Історія створення відеоподарунка знам’янчанкам до Свята 8 Березня

Напередодні свята 8 Березня, у соцмережах з’явився відеоподарунок знам’янчанкам від чоловіків нашого міста. Автором музичного привітання є Олександр Булах, вчитель фізичної культури НВК «Знам’янська ЗШ І-ІІІ ст. №2 – ліцей», разом із співавторством директора закладу Юрієм Сопільняком та його колег, Віти Волкодав та Тетяни Шкамаріди. У відео жінок привітали чоловіки різних професій: від  міського голови м. Знам’янка до звичайного водія таксі.

Відеоподарунок вмить набув популярності серед жінок: станом на 9 березня в однокласниках -14317 переглядів, на сторінці ОК автора 1062 уподобань.  У фейсбуці - 1700 переглядів та понад 100 "класів". Крім слів подяки, які залишали жінки під відео, хтось виявив бажання переїхати до нашого міста, де живуть такі гарні та уважні чоловіки: «Ого!!!! Здорово!!!! В Знаменку переехать, что ли????)))) Молодцы, мужчины!!!!». Для однієї жіночки, яка живе далеко від Знам’янки і є колишньою мешканкою, відео викликало почуття ностальгії за нашим містом: «Молодец. Столько знакомых лиц. Приятно. Нахлынула ностальгия. Спасибо!!!» Також багато жінок оцінили креативність та позитивність відео.

Редакція KOMORA.INFO не утрималась і звернулась до автора відео Олександра, щоб дізнатися про історію створення такого незвичайного подарунка: «Ідея створити такий подарунок виникла минулого року, але, на жаль, вона не була втілена. Учасники відеоролика долучилися до участі у зйомках із задоволенням, крім поліції, сказали, що це недоречно для них. Відео було створено майже за тиждень і змонтовано 7-го березня. Було важко зняти знам’янчанок непомітно  у місті, це відбувалось майже з кущів. Щодо музикального супроводу - хотіли знайти щось українське, але більшість пісень виявились сумними або не підходили за темою. Більше того, російськомовні пісні теж було підібрати важко. Вирішили зупинитися на улюбленці багатьох жінок і це був – Стас Михайлов.  Після появи відео у соцмережах до мене стали телефонувати друзі та знайомі з різних міст: Кропивницького, Олександрії.  Навіть дзвонили із  закордону: Німеччини, Фінляндії.

Олександр Булах є автором багатьох вже популярних відероликів. Багато жінок у коментарях висловили слова очікування на нові роботи. А наша редакція буде із задоволенням розповідати про історії їх створення, бо впевнені – на знам’янчан чекають ще багато цікавого та захоплюючого відео! Бажаємо Олександру купу натхнення та неймовірних ідей!

Наталія Хандусенко

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено

Грошi

Керівника училища підозрюють у розтраті бюджетних коштів

27.03.2024

Йдеться про  безпідставне зарахування до  навчального закладу студентів та  виплату їм стипендії.

Прокурори Кропивницької окружної прокуратури повідомили про підозру директору Центральноукраїнського вищого професійного училища за фактом розтрати чужого майна, вчинене у особливо великих розмірах (ч.5 ст.191 КК України).

Читати далі

Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges