komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

СЬОГОДНІ

Спорт

Взяли участь в обласних змаганнях зі стрітболу

1 березня, у Кропивницькому відбулися обласні змагання зі стрітболу (баскетбол 3х3) серед загальноосвітніх навчальних закладів. Знам'янський район на цих змаганнях представляла Богданівська ЗШ №1 ім. І.Г. Ткаченка.

Згідно жеребкування команда хлопців потрапила до сильної групи «Б», у якій суперниками були спортсмени з Кропивницького та Гайворонського районів. У першому матчі юнаки з нашого району з рахунком 1:5 поступилися ровесниках з Гайворонського району. У протистоянні з командою обласного центру богданівці вели в рахунку 2:0, але, на жаль, не втримали перевагу і поступилися з рахунком 2:5. За результатами групового етапу команда хлопців Богданівської ЗШ №1 ім. І.Г.Ткаченка до чвертьфіналу не вийшли, у підсумку поділивши 9-12 місця змагань. Команда хлопців Богданівської школи виступала в такому складі: Олександр Запарій, Вадим Тарачков, Олександр Балаклеєнко, Стас Тіхонов та Максим Тєлєгін.
 
Дівчата Богданівської школи виступили краще. У своїй групі вони з рахунком 4:1 завдали поразки ровесницям з Бобринецького району. У другому турі групового етапу зустрічалися з минулорічним чемпіоном цих змагань, долинчанками, який у минулому сезоні на Чемпіонаті України посіли 9-е місце серед 32-ох команд. У протистоянні з фаворитом зазнали поразки – 0:5. У чвертьфіналі наші дівчата поступилися команді з Помічної (Добровеличківський район) – 2:5. За підсумками змагань дівчата з Богданівки посіли 5-8 місця на обласних змаганнях зі стрітболу. На змаганнях за богданівську команду грали Людмила Зінченко, Катерина Дончик, Діана Карлаш і Ольга Коломієць. 
 
 
Команди хлопців та дівчат Богданівської ЗШ ім.. І.Г. Ткаченка до цих змагань готувала студентка-практикантка Катерина Довженко.
 
*Стрітбол (англ. Streetball) - вуличний баскетбол. З'явився в 1950-х рр.. в бідних кварталах США. Дві команди грають на корті розміром в половину баскетбольного майданчика, забиваючи м'яч в одне і те ж кільце. Найпоширеніший вид стрітболу - 3 на 3.
 
Головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Знам’янської РДА Віктор Слюсаренко

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено

Грошi

Керівника училища підозрюють у розтраті бюджетних коштів

27.03.2024

Йдеться про  безпідставне зарахування до  навчального закладу студентів та  виплату їм стипендії.

Прокурори Кропивницької окружної прокуратури повідомили про підозру директору Центральноукраїнського вищого професійного училища за фактом розтрати чужого майна, вчинене у особливо великих розмірах (ч.5 ст.191 КК України).

Читати далі

Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges