komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

СЬОГОДНІ

Люди

Дії Знам’янського управління соцзахисту щодо дотримання трудового законодавства

11.04.017

У 2016 році Знам’янським управлінням соцзахисту населення здійснено стан справ з дотримання державних гарантій в оплаті праці та своєчасної виплати заробітної плати на 34-х підприємствах, установах, організацій різних форм власності та у фізичних осіб-підприємців. Виявлено 60 фактів порушень в оплаті праці та надано 149 пропозицій та рекомендацій щодо їх усунення.

Було проведено 11 засідань міської комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, стипендій та інших соціальних виплат.

Серед 176 керівників підприємств та фізичних осіб-підприємств була проведена роз’яснювальна робота з питань легалізації найманої праці, підвищення рівня заробітної плати та недопущення нарахування менше встановленого законодавством.

Під час вивчення стану справ з дотримання трудового законодавства виявлено 69 «тіньових» робочих місць, які згодом були легалізовані. Додаткові надходження до ПФУ склали 219,7 тис. грн., в тому числі за рахунок легалізації – 56,5 тис. грн., за рахунок заробітної плати – 163,2 тис. грн..

Розмір середньомісячної заробітної плати по місту склав 4885 грн..

На 76-ти підприємствах міста укладені та зареєстровані колективні договори, якими охоплені 9909 працівників, що складає 90% від загальної чисельності штатних працівників в галузях економіки.

Проведено 10 експертиз якості атестації робочих місць за умовами праці, на правильність застосування списків виробництв, робіт, професій, посад і показників, згідно з якими призначаються пенсії за віком на пільгових умовах та надаються відпустки та доплати. За результатами  цієї роботи кількість атестованих робочих місць на перевірених підприємствах становить 181.

Підготувала Наталка Хандусенко

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено

Грошi

Керівника училища підозрюють у розтраті бюджетних коштів

27.03.2024

Йдеться про  безпідставне зарахування до  навчального закладу студентів та  виплату їм стипендії.

Прокурори Кропивницької окружної прокуратури повідомили про підозру директору Центральноукраїнського вищого професійного училища за фактом розтрати чужого майна, вчинене у особливо великих розмірах (ч.5 ст.191 КК України).

Читати далі

Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges