komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

СЬОГОДНІ

Люди

З якими ГО міста співпрацює Знам’янське управління соцзахисту?

11.04.2017

Знам’янське управління соцзахисту населення співпрацює з міськими громадськими організаціями, надаючи їм посильну допомогу. Яким саме і що це за допомога?

За рахунок коштів міського бюджету надана фінансова підтримка міським громадським організаціям ветеранів України на суму 75 тис. грн., Товариству Червоного Хреста України – на суму 26,4 тис. грн..

Також протягом 2016 року надавалась грошова допомога членам міських громадських організацій,  відповідно до клопотань голів:

  • Знам’янської міської організації Української Спілки ветеранів Афганістану з метою вшанування воїнів інтернаціоналістів – на суму 23,8 тис. грн..;
  • Знам’янської міської громадської організації «Союз Чорнобиль України» та Знам’янської міської організації ветеранів та інвалідів Чорнобилю «Квітень 86» в рамках 30-ї річниці Чорнобильської катастрофи – на суму 95,8 тис. грн..;
  • Громадській організації «Знам’янська Спілка ветеранів АТО» - учасникам антитерористичної операції, їхнім сім’ям, сім’ям загиблих учасників АТО, дітям загиблих учасників АТО – на суму 242,2 тис. грн..

Підготувала Наталка Хандусенко

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено

Грошi

Керівника училища підозрюють у розтраті бюджетних коштів

27.03.2024

Йдеться про  безпідставне зарахування до  навчального закладу студентів та  виплату їм стипендії.

Прокурори Кропивницької окружної прокуратури повідомили про підозру директору Центральноукраїнського вищого професійного училища за фактом розтрати чужого майна, вчинене у особливо великих розмірах (ч.5 ст.191 КК України).

Читати далі

Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges