komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

СЬОГОДНІ

Події

«Тато-Фест»: не просто родинне свято…

18.09.2017

Вже другий рік поспіль громадська організація «Нове Покоління» робить загальноміське свято День батька особливим – організовує святковий захід «Тато-Фест» для родин, з конкурсами та подарунками. Цього року свято мало морську тематику і це не даремно, бо татусі як капітани, які  по життю ведуть свої сімейні кораблі.

На свято завітало вже більше дітей та дорослих, а це означає, що ініціатива організації щоразу набирає популярності.  Цьогорічна святкова програма також мала багато новинок.

Перед початком святкування, яке традиційно відбувалося по вул. Переможців, 41 (колишня вул. Ворошилова), діти відвідали музей, присвячений війні в АТО. Волонтери ГО «Знам’янське об’єднання Майдан» познайомили малечу з фотовиставкою "Мій тато - захисник" та розповіли про експонати музею. Також діти разом з волонтерами виготовляли обереги для наших захисників.

Крім цього, дітлахи мали змогу спробувати свої сили у проходженні полоси перешкод у мотузковому парку. Для багатьох з них це був перший досвід і захоплюючим викликом.

Вже традиційно були поведені конкурси як для дітей, так і для їх татусів. Усі учасники отримали подарунки. Ну й, звичайно, яке ж свято обходиться без смаколиків. Наприкінці святкового дійства на усіх чекали солодощі.

Але свято на цьому не закінчилося: відбувся показ фільму «Відважні», сюжет якого стосується саме теми родини, взаємопорозуміння та дружби.

Наталка Хандусенко

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено

Грошi

Керівника училища підозрюють у розтраті бюджетних коштів

27.03.2024

Йдеться про  безпідставне зарахування до  навчального закладу студентів та  виплату їм стипендії.

Прокурори Кропивницької окружної прокуратури повідомили про підозру директору Центральноукраїнського вищого професійного училища за фактом розтрати чужого майна, вчинене у особливо великих розмірах (ч.5 ст.191 КК України).

Читати далі

Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges