komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

СЬОГОДНІ

Спорт

НОВІ ОБЛИЧЧЯ У ТРЕНЕРСЬКОМУ СКЛАДІ

21.09.2017

З цього року у Знам’янській комплексній дитячо-юнацькій спортивній школі з’явився новий напрямок  тренувань: греко-римська або класична боротьба. Очолив цей вид спорту у нашому місті Владислав Манін, молодий та перспективний тренер.  Наше видання знайомить  мешканців міста та району з новим обличчям у тренерському складі:

  • Владиславе, скільки років Ви займаєтесь греко-римською боротьбою?
  • Як спортсмен я у цьому виді спорту з 2005 року. Ще малим прийшов до тренера Юрія Клюки та почав тренуватися до самого закінчення школи, а потім вступив до спортивного інтернату у м. Миколаїв, і вже там продовжив спортивну кар’єру. Як тренер я розпочав цього року, і маю за мету передавати свої навички підростаючому поколінню.
  • Розкажіть про свої досягнення у спорті?
  • Я – майстер спорту з греко-римської боротьби, трикратний чемпіон України з цього виду спорту. Після перемог у своїй країні я отримав можливість представляти її на міжнародному рівні: Чемпіонат світу у м. Сальвадор (Бразилія), Чемпіонат світу у м. Баку та міжнародна студентська універсіада у Венгрії.  У Бразилії я виборов 4 місце серед усіх спортсменів, не здолавши свого суперника.
  • Чому Ви вирішили стати тренером?
  • В мене була травма плеча і ,наразі, тренерська робота – це шанс залишитися у спорті. Звісно, хочеться передавати свій набутий досвід знам’янським дітям, бо вони – наше майбутнє. Мало хто знає, що греко-римська боротьба – один із найдавніших видів спорту, який був представлений ще на перших Олімпійських іграх серед бігу та кулачного бою.
  • Яку «родзинку" у Ваших тренуваннях Ви хочете запропонувати знам’янчанам?
  • Я маю свій новий інноваційний підхід до тренувань з дітьми до 10-ти років: ігрова форма з помірним навантаженням. Розумієте, для того, щоб бути гарним тренером, треба на власному досвіді пройти усі  «етапи» спортсмена. Засвоїти все, що тільки можна, і розуміти, що тренування – складний процес, під час якого триває дуже нелегка робота над своїм тілом. Саме тому навчальні заняття для дітей повинні бути гарно продуманими та чередувати відпочинок і роботу.

На сьогоднішній день ще триває набір до груп з греко-римської боротьби до тренера Владислава Маніна. Записатися на тренування можна за телефоном 0666700292. Не втрачайте можливість бути здоровими та спортивними, і переймати досвід найкращих спортсменів-земляків.

Ольга Полякова

Фото Владислава Маніна

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено

Грошi

Керівника училища підозрюють у розтраті бюджетних коштів

27.03.2024

Йдеться про  безпідставне зарахування до  навчального закладу студентів та  виплату їм стипендії.

Прокурори Кропивницької окружної прокуратури повідомили про підозру директору Центральноукраїнського вищого професійного училища за фактом розтрати чужого майна, вчинене у особливо великих розмірах (ч.5 ст.191 КК України).

Читати далі

Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges