komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

СЬОГОДНІ

Події

ДП «Чорноліський лісгосп» на агропромисловій виставці"AGROEXPO - 2017"

21.09.2107

Вчора, 20 вересня, у Кропивницькому розпочала роботу найбільша в Україні Міжнародна агропромислова виставка з польовою демонстрацією техніки і технологій "AGROEXPO - 2017". Серед її постійних учасників – державні лісогосподарські підприємства Кіровоградщини, в тому числі ДП «Чорноліський лісгосп».

Лісівники долучилися до виставки вже вп’яте. Як показала практика, вирощений лісовими господарями декоративний посадковий матеріал користується великим попитом серед жителів Кіровоградщини. Відвідувачі виставки мають можливість придбати зелену продукцію та продукти побічного користування за ціною виробника. Це, зокрема, декоративний посадковий матеріал із закритою кореневою системою, крупно мірний посадматеріал, ялинки у горщиках, продукти побічного лісокористування, дерев’яні побутові вироби, сувеніри і багато іншого.

Головний лісничий ДП «Чорноліський лісгосп» Олег Яценко розповів, яку саме продукцію презентувало  їхнє підприємство у цьогорічній виставці: «На виставку привезли приблизно 120 видів рослин, серед них: чотири види ялівцю горизонтального, два види віргінського, квіти (хризантеми, чорнобривці), туї тощо. Кожного року розширюємо асортимент. У нас немає на меті продати продукцію, ми прагнемо саме презентувати продукцію нашого підприємства для публічного користування.»

Олена Кирпа, інженер Чорноліського лісгоспу, представляє на "AGROEXPO - 2017" продукцію свого підприємства і поділилася враженнями про перший день виставки: «Повноцінний, широкоформатний ярмарок. Багато іноземців. До нас підходили поляки, високо оцінили якість нашого садивного матеріалу і були здивовані низькими цінами. Дуже велика кількість відвідувачів. Тут, крім виставки техніки, величезна кількість народних майстрів, які беруть участь у Покровському ярмарку. Представлені всі райони області, всі товаровиробники Кіровоградщини. Тут і кують, і мотають ляльок. Взагалі цікаво. Живіше, ніж у минулому році.»

Наталка Хандусенко

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено

Грошi

Керівника училища підозрюють у розтраті бюджетних коштів

27.03.2024

Йдеться про  безпідставне зарахування до  навчального закладу студентів та  виплату їм стипендії.

Прокурори Кропивницької окружної прокуратури повідомили про підозру директору Центральноукраїнського вищого професійного училища за фактом розтрати чужого майна, вчинене у особливо великих розмірах (ч.5 ст.191 КК України).

Читати далі

Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges