komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

СЬОГОДНІ

Події

1 ЖОВТНЯ НАБУВАЮТЬ ЧИННОСТІ ТОРГОВІ ПРЕФЕРЕНЦІЇ ЄВРОСОЮЗУ ДЛЯ УКРАЇНИ

2.10.2017

1 жовтня 2017 року набувають чинності автономні торгові преференції Європейського союзу для України. Про це пише Європейська правда з посиланням на Єврокомісію. Повідомляється, що Україна зможе безмитно експортувати до ЄС більші обсяги пшениці, кукурудзи, ячменю, вівса та ячмінних крупи та гранул.

Ця пропозиція створює можливості експорту без застосування мита більших обсягів перероблених помідорів, натурального меду та виноградних соків до ЄС. Такі торгові преференції також сприятимуть розвитку галузей промисловості, наприклад, нададуть переваги українським виробникам взуття, мінеральних добрив, алюмінієвих виробів та побутової електроніки.

Водночас додаткова лібералізація для експорту ячменю, пшениці та кукурудзи почне застосовуватися з 1 січня 2018 року.

«Це хороша новина для українських експортерів. Кілька важливих сільськогосподарських та промислових товарів тепер матимуть кращий доступ на ринок ЄС, оскільки їх можна експортувати без застосування мита. Це є важливою ознакою триваючої, значної економічної та політичної підтримки ЄС для українського народу, країни та її зусиль в реформах», – зазначили Єврокомісар та торговельний представник України.

«Регламент ЄС щодо автономних торговельних преференцій збільшить обсяги сільськогосподарської продукції, яку Україна може експортувати до ЄС згідно з Угодою про асоціацію, не сплачуючи митні збори. Це також прискорить ліквідацію ввізних мит ЄС на певні промислові товари, як це передбачено Угодою про асоціацію», – йдеться у заяві.

 

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено

Грошi

Керівника училища підозрюють у розтраті бюджетних коштів

27.03.2024

Йдеться про  безпідставне зарахування до  навчального закладу студентів та  виплату їм стипендії.

Прокурори Кропивницької окружної прокуратури повідомили про підозру директору Центральноукраїнського вищого професійного училища за фактом розтрати чужого майна, вчинене у особливо великих розмірах (ч.5 ст.191 КК України).

Читати далі

Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges