komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

СЬОГОДНІ

Грошi

Встановлена одноразова премія Знам’янської міської ради спортсменам

25.10.2017

Рішенням Знам'янської міської ради від 20 жовтня затверджена «Програма надання премій Знам'янської міської ради спортсменам та тренерам за визначні досягнення у спорті на 2017-2020 роки», за якою спортсмени за свої здобуті перемоги будуть отримувати одноразову грошову винагороду в розмірі від 3 до 4 тис. грн..

МетоюПрограми є відзначити талановитих та перспективних спортсменів і тренерів, а також стимулювати для досягнення ще кращих спортивних результатів, прикладу втілення спортивних мрій, розвитку і популяризації фізичної культури і спорту у м. Знам’янка.

Розмір премії міської ради надається залежно від змагань, у яких спортсмен брав участь, виборов перемогу чи здобув призове місце у відповідному розмірі: Європейські ігри та Чемпіонат Європи – 3 тис. грн., Чемпіонат світу та Кубок світу – 3,5 тис. грн., Олімпійські, Параолімпійські та Дефлімпійські ігри – 4 тис. грн..

Сума грошової винагороди тренерам, що підготували спортсмена, який здобув високі спортивні результати на міжнародному та світовому рівнях становить 75% премії, наданої спортсмену.

Пропозиції щодо надання грошових винагород спортсменам і тренерам можуть подавати керівники спортивних федерацій, керівники міських спортивних клубів, організацій, комплексної дитячо-юнацької спортивної школи. До пропозицій додаються підтверджуючі документи про визначні досягнення спортсмена і тренера (протоколи змагань затверджені мокрою печаткою).

Перед тим як проголосувати за дану Програму, депутати зауважили, що її треба ще допрацювати.  Але через те, що розпочинається планування бюджету на 2018 рік, цю Програму  прийняли, щоб видатки на неї були включені на наступний рік. Тому планується з часом до положення внести певні  зміни і вдосконалити шляхи реалізації.

Наталка Хандусенко

 

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено

Грошi

Керівника училища підозрюють у розтраті бюджетних коштів

27.03.2024

Йдеться про  безпідставне зарахування до  навчального закладу студентів та  виплату їм стипендії.

Прокурори Кропивницької окружної прокуратури повідомили про підозру директору Центральноукраїнського вищого професійного училища за фактом розтрати чужого майна, вчинене у особливо великих розмірах (ч.5 ст.191 КК України).

Читати далі

Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges