komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

СЬОГОДНІ

Грошi

Комплекс будівель асфальтно-бетонного заводу збираються приватизувати

9.02.2018

16 лютого, в п’ятницю, відбудеться 50-та сесія Знам’янської міської ради, в порядку денному якої є проект рішення «Про приватизацію комплексу будівель асфальтно-бетонного заводу».Даний об’єкт знаходиться в оренді фізичної особи-підприємця Бориса Мелкумяна. У першому пункті рішення говориться: «Надати  згоду  на приватизацію комплексу  будівель асфальтно-бетонного  заводу, що  знаходиться  за  адресою: м. Знам’янка,  вул. Олександрійська, 205  шляхом  продажу  на  аукціоні  в 2018  році.»

У порядку денному також знаходиться проект рішення «Про перелік об’єктів нерухомості комунальної власності територіальної громади міста Знам’янка», в якому також зазначений асфальтно-бетонний завод, який перебуває на балансі управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства, а саме його нежитлові будівлі (контора, склад, сторожка та вбиральня) площею 98,8 кв. м за адресою вул. Олександрійська, 205, балансова вартість 66 551 грн, цільове призначення – знаходиться в оренді.

За даними єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань Міністерства Юстиції України, Борис Мелкумян був зареєстрований як фізична особа-підприємець 12 травня 2014 року, до діяльності ФОП входять: лісопильне та стругальне виробництво, виготовлення виробів із бетону для будівництва (основний вид діяльності), покрівельні роботи та вантажний автомобільний транспорт.

Промоніторивши сайт Zакупівлі (http://z.texty.org.ua), інформація для якого береться з офіційного сайту держзакупівель http://tender.me.gov.ua та системи https://prozorro.gov.ua , стало відомо, що ФОП Борис Мелкумян склав лише одну угоду з ДП «Чорноліський лісгосп», с. Богданівка, на поставку тротуарної плитки даному підприємству на суму 600 тис грн. у жовтні 2017 року.

У пояснювальній записці щодо прогнозованих суспільних, економічних, фінансових та юридичних наслідків прийняття даного рішення, зазначено: «Прийняття  рішення   передбачає   збільшення надходжень  до  міського  бюджету  від  відчуження  комплексу  будівель асфальтно-бетонного  заводу

Що вирішить Знам’янська міська рада стане відомо наступної п’ятниці.

Наталка Хандусенко

 

 

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено

Грошi

Керівника училища підозрюють у розтраті бюджетних коштів

27.03.2024

Йдеться про  безпідставне зарахування до  навчального закладу студентів та  виплату їм стипендії.

Прокурори Кропивницької окружної прокуратури повідомили про підозру директору Центральноукраїнського вищого професійного училища за фактом розтрати чужого майна, вчинене у особливо великих розмірах (ч.5 ст.191 КК України).

Читати далі

Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges