komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

СЬОГОДНІ

Грошi

В УКРАЇНІ З 1 БЕРЕЗНЯ ПІДВИЩАТЬ СОЦІАЛЬНІ ВИПЛАТИ ДЕЯКИМ КАТЕГОРІЯМ ГРОМАДЯН

24.02.2018

З 1 березня 2018 року будуть перераховані страхові виплати усім потерпілим на виробництві та особам, що мають право на страхові виплати у зв’язку з втратою годувальника, який загинув внаслідок нещасного випадку на виробництві. Підвищений на 20 відсотків розмір щомісячних страхових виплат отримають понад 200 тисяч осіб. Для перерахунку з 1 березня 2018 у бюджеті Фонду передбачено понад 1 млрд. гривень.

На виконання постанови Кабінету Міністрів України «Про перерахування розміру страхових виплат потерпілим від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання, які спричинили втрату працездатності (членам їх сімей)» від 27 грудня 2017 року з 1 січня 2018 року Фондом соціального страхування України проведено перерахунок страхових виплат для потерпілих на виробництві (членам їх сімей).

Внаслідок цього перерахунку осучаснено заробітну плату, з якої призначались страхові виплати потерпілим на виробництві (членам їх сімей) за період 2008-2011 роки, та відновлено соціальну справедливість щодо розмірів страхових виплат, призначених до 2011 року.

У січні 2018 року осучаснено розмір щомісячних страхових виплат для 168 898 осіб (82 % від усіх отримувачів страхових виплат). При цьому розмір щомісячних страхових виплат збільшився в середньому на 464 гривні. На зазначені цілі з бюджету Фонду виділено кошти у сумі понад 800 млн. гривень.

Джерело: http://www.msp.gov.ua/news

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено

Грошi

Керівника училища підозрюють у розтраті бюджетних коштів

27.03.2024

Йдеться про  безпідставне зарахування до  навчального закладу студентів та  виплату їм стипендії.

Прокурори Кропивницької окружної прокуратури повідомили про підозру директору Центральноукраїнського вищого професійного училища за фактом розтрати чужого майна, вчинене у особливо великих розмірах (ч.5 ст.191 КК України).

Читати далі

Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges