komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

СЬОГОДНІ

Новини країни

Конкурс «Краща громадська ініціатива України 2017»

28.02.2018

Громадською спілкою «громадські інціативи України» продовжується проект за підтримки та поширення найкращого досвіду громадських організацій та ініціативних груп, які діють в Україні.

Мета конкурсу — відзначення, популяризація та поширення інформації серед громадськості України про важливі ініціативи, акції, проекти, які були реалізовані громадськими організаціями та ініціативними групами.

Учасники конкурсу – громадські організації, благодійні фонди, дитячі та молодіжні громадські організації, ініціативні групи громадян, а також їхні коаліції, мережі та об’єднання.

Для участі у конкурсі необхідно заповнити аплікаційну форму, яка знаходиться в додатку (Аплікаційна форма )та надіслати її до 1 березня 2018 року на адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.  з поміткою «Краща громадська ініціатива України – 2017».

http://zn.kr-admin.gov.ua/

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено

Грошi

Керівника училища підозрюють у розтраті бюджетних коштів

27.03.2024

Йдеться про  безпідставне зарахування до  навчального закладу студентів та  виплату їм стипендії.

Прокурори Кропивницької окружної прокуратури повідомили про підозру директору Центральноукраїнського вищого професійного училища за фактом розтрати чужого майна, вчинене у особливо великих розмірах (ч.5 ст.191 КК України).

Читати далі

Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges