komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

СЬОГОДНІ

Спорт

У день свята 8 березня в Знам’янці відбувся Чемпіонат зі снукеру серед жінок

12.03.2018

У святковий день 8 березня, в м. Знам’янка розпочався Чемпіонат України Національної Федерації Снукеру серед жінок 2018, в якому взяли участь спортсменки з Києва, Львова, Кропивницького, і звичайно, зі Знам’янки. Чемпіонат тривав протягом трьох днів, 8-10 березня, в Академії снукеру Знам’янки.

Найменшою учасницею турніру була Марія Крук з м. Знам’янка, їй лише 8 років. Загальний час тривалості турніру – 60 годин, за який було зіграно 39 матчів. Найдовший матч тривав 3 години 36 хвилин, найкоротший – лише 13 хвилин. Найдовший фрейм – 1 година 49 хвилин,  найкоротший фрейм – знову лише 13 хвилин.

Призовий фонд змагань складав 13 500 грн: 1 місце – 3 000 грн,  2 місце – 2 500 грн, 3-4 місця – 2 000 грн, 5-8 місце – 1 000 грн.

До складу суддів увійшли: Дмитро Чернецький, Олександр Крук, Олег Степаненко, Олексій Таборовець (м. Знам’янка), Анна Лісовенко та Олексій Журба (м. Кропивницький).

У Чемпіонаті перемогу здобули: Марія Бучарська, м. Київ - І місце, Поліна Самойленко, м. Знам’янка – ІІ місце, Маргарита та Анна Лісовенко, м. Кропивницький – ІІІ місце.

Крім того, 5 місце між собою поділили спортсменки: Валентина Пінчук (м. Львів), Аліна Таборовець, Анна Ландирєва, Олександра Золотухіна (м. Знам’янка).

Також підчас Чемпіонату відбувся конкурс на кращий удар (Трікшот). Слідкувати за перебігом матчів можна було на сайті http://snookershot.com. На ньому кожен охочий міг віддати свій голос за спортсмена, який  є автором кращого удару. За результатами голосування, переможницею у конкурсі стала Аліна Таборовець, м. Знам’янка (184 голосів), яка отримала чудовий снукерний кий ручної роботи.

Наталка Хандусенко

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено

Грошi

Керівника училища підозрюють у розтраті бюджетних коштів

27.03.2024

Йдеться про  безпідставне зарахування до  навчального закладу студентів та  виплату їм стипендії.

Прокурори Кропивницької окружної прокуратури повідомили про підозру директору Центральноукраїнського вищого професійного училища за фактом розтрати чужого майна, вчинене у особливо великих розмірах (ч.5 ст.191 КК України).

Читати далі

Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges