komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

СЬОГОДНІ

Люди

Знам’янчани зіграли епізодичні ролі в серіалі ТРК Україна

19.06.2018

Новина про зйомку серіалу від ТРК Україна «У минулого в боргу» у м. Кропивницькому та в Знам’янці облетіла всю Кіровоградщину в одну мить. Звичайні люди мали можливість доторкнутися до мистецтва кінематографу та зазирнути всередину зйомочного процесу, взявши участь у масовці.  Але деяким знам’янчанам пощастило навіть більше - вони мали справжні, епізодичні ролі з головними акторами серіалу.

Кристина та Віталій Зайченко зіграли епізодичні ролі зі словами у серіалі «У минулого в боргу», провівши цілий день на зйомочному майданчику в м. Кропивницький. Як їм вдалося отримати ролі та про свої враження розповідає Кристина Зайченко.

  • Кристино, як ви з чоловіком Віталієм отримали епізодичні ролі в серіалі ТРК Україна «У минулого в боргу»?
  • У м. Кропивницькому ми взяли участь у зйомочному процесі, зігравши маленькі ролі з головними акторами серіалу: Віталій грав з Михайлом Гавриловом, а я з Кирилом Дицевічем та Оленою Шиловою. Під час проведення «Караоке на районі» у м. Кропивницький, в якому ми з Віталієм є ведучими, організатори нам запропонували спробувати себе пройти кастинг на епізодичні ролі в серіалі, під час якого ми повинні були прочитати слова своїх героїв. Ввечері дня кастингу нам зателефонували та запропонували взяти участь у зйомках, пояснивши, що ми підходимо зовні та по акторській майстерності. Але перед цим, у нас з Віталієм запитали про наш досвід та освіту. Ми розповіли, що не раз брали участь у телевізійній програмі «Ранкова кава», що проводимо різноманітні міські заходи. Також я розповіла, що є керівницею театрального гуртка знам’янського ЦДЮТ. Тексти своїх ролей вчили в процесі приготування до зйомок: нанесення гриму та переодягання в костюми. У кожного з нас зйомка тривала по три години.

  • Було складно входити в роль своєї героїні?
  • Ні, у мене є досвід гри на сцені, ведучої. Але сама зйомка - це складний процес, про який я навіть раніше й не замислювалася під час переглядів серіалів. Взагалі, я ніколи не могла подумати, що у мене виникне шанс зіграти роль, хоч й епізодичну. Крім того, як для керівниці театрального гуртка – це не замінний досвід. До речі, мої вихованці взяли участь в масовці під час зйомок серіалу в Знам’янці, які проходили протягом двох днів на території елеватора та залізничного вокзалу. Також до зйомок у нашому місці долучилася молодь – члени Знам'янського осередку ВМГО "ФРІ". А ще хочу окремо зазначити про теплу атмосферу на знімальному майданчику. Між дублями ми спілкувалися з акторами, які зовсім не мають зіркової хвороби, навіть допомагали та давали поради.

Для знам’янчан зйомки серіалу на території міста – це велика подія, яка запам’ятається назавжди. Про нашу Знам’янку - місто залізничників, дізнається ще більше людей в Україні, переглядаючи серіал «У минулого в боргу». Усі чекають з нетерпінням його виходу на екран телевізорів.

Довідково про сюжет 16-ти серій. Як повідомляє прес-служба телеканалу «Україна», головна героїня фільму, 18-річна Вероніка, приїжджає до столиці вступати до музичного училища. У рідному місті залишається її мати, найкраща подруга Лариса і закоханий в неї ще зі школи Костя. У дорозі дівчина знайомиться з Вадимом. Після весілля з’ясовується, що Вадим використав її. Вероніка йде від нього, повертається до рідного міста і народжує дівчинку, але через два роки знову їде в столицю, щоб продовжити навчання й оформити розлучення. Однак, там на Вероніку чекає нове потрясіння: вона стає свідком вбивства, на місці якого застає місцевого авторитета Князя. З цього моменту вона і її близькі – під прицілом бандитів.

Наталка Хандусенко

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено

Грошi

Керівника училища підозрюють у розтраті бюджетних коштів

27.03.2024

Йдеться про  безпідставне зарахування до  навчального закладу студентів та  виплату їм стипендії.

Прокурори Кропивницької окружної прокуратури повідомили про підозру директору Центральноукраїнського вищого професійного училища за фактом розтрати чужого майна, вчинене у особливо великих розмірах (ч.5 ст.191 КК України).

Читати далі

Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges