komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

СЬОГОДНІ

Події

У Знам’янці проїзд можна оплатити по смартфону!

Вчора, 21 червня, відбувся запуск безготівкової оплати проїзду через QR-код у міських та приміських автобусах м. Знам’янки (всього 11 маршрутів) за участю першого заступника міського голови Валентини Загородньої та заступника директора Кіровоградської філії ПриватБанку Олексія Харіна.

Знам’янка стала 19 містом в Україні та 2 містом на Кіровоградщині, які запровадили безготівкову оплату проїзду у транспорті (12 містом в Україні та 1 - в регіоні, де ПриватБанк запустив оплату за проїзд через QR-код, стала Олександрія). Жителі Львову, Херсону, Дніпра, Івано-Франківську, Чернігову, Конотопу, Білої Церкви, Сум, Запоріжжя, Хмельницького, Черкас, Олександрії тощо із задоволенням користуються QR-кодом при сплаті за проїзд.

Сплачувати через QR-код свій проїзд в автобусі  зможуть користувачи карток інших банків. Для цього достатньо встановити на свій смартфон  додаток Приват 24 і внести  до нього номер свого телефону із номером картки іншого банку.

Щоб оплати проїзд через QR-код, треба зайти в додаток на телефоні Приват 24 (інтернет-банк), натиснути  розташований внизу посередині  квадратик, сканувати розміщений в автобусі стікер із QR-кодом. Потім натиснути «сплатити» і компостувати квиток, який з’явиться на екрані. Все це ми можна перевірити в меню «транспорт», «міський транспорт».

За інформацією прес-служби Кіровоградської філії ПриватБанку та http://znam.gov.ua

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено

Грошi

Керівника училища підозрюють у розтраті бюджетних коштів

27.03.2024

Йдеться про  безпідставне зарахування до  навчального закладу студентів та  виплату їм стипендії.

Прокурори Кропивницької окружної прокуратури повідомили про підозру директору Центральноукраїнського вищого професійного училища за фактом розтрати чужого майна, вчинене у особливо великих розмірах (ч.5 ст.191 КК України).

Читати далі

Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges