komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

Міністерство освіти і науки запрошує до участі у конкурсі про Голодомор

17.09.2017

Міністерство освіти і науки запрошує взяти участь у Міжнародному міждисциплінарному конкурсі наукових і творчих робіт імені Володимира Маняка і Лідії Коваленко. Тема конкурсу: «Голодомор 1932–1933 рр. – геноцид Українського народу в приватних історіях і просторі культури».

Конкурс проводиться в трьох номінаціях: «Кращі творчі і дослідницькі роботи учнів 5–11 класів ЗНЗ», «Кращі методичні розробки уроку/лекції та творчі роботи вчителів навчальних закладів та викладачів ВНЗ» та «Кращі творчі і дослідницькі роботи студентів, аспірантів, науковців (віком до 35 років)».

Автори трьох найкращих робіт отримають грошові винагороди 5 тисяч грн, 3 тисячі грн та 2 тисячі грн відповідно. Також у кожній з номінацій журі відзначить ще 10 робіт, автори яких отримають 1 тисячу грн.

На конкурс подаються лише неопубліковані оригінальні роботи. Вони можуть бути написані українською, англійською або російською мовами.

Роботи приймаються до 15 листопада. Оголошення результатів відбудеться в останній тиждень листопада 2017 року.

Конкурсні роботи можна надсилати на адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. із позначенням «ІІ Міжнародний міждисциплінарний конкурс – 2017» або на пошту: 02068, м. Київ, а/с 74.

Докладніше про конкурс можна дізнатися за посиланням: http://osvita.ua/news/57357/

Джерело: http://osvita.ua

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges