komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

«Тато-Фест»: не просто родинне свято…

18.09.2017

Вже другий рік поспіль громадська організація «Нове Покоління» робить загальноміське свято День батька особливим – організовує святковий захід «Тато-Фест» для родин, з конкурсами та подарунками. Цього року свято мало морську тематику і це не даремно, бо татусі як капітани, які  по життю ведуть свої сімейні кораблі.

На свято завітало вже більше дітей та дорослих, а це означає, що ініціатива організації щоразу набирає популярності.  Цьогорічна святкова програма також мала багато новинок.

Перед початком святкування, яке традиційно відбувалося по вул. Переможців, 41 (колишня вул. Ворошилова), діти відвідали музей, присвячений війні в АТО. Волонтери ГО «Знам’янське об’єднання Майдан» познайомили малечу з фотовиставкою "Мій тато - захисник" та розповіли про експонати музею. Також діти разом з волонтерами виготовляли обереги для наших захисників.

Крім цього, дітлахи мали змогу спробувати свої сили у проходженні полоси перешкод у мотузковому парку. Для багатьох з них це був перший досвід і захоплюючим викликом.

Вже традиційно були поведені конкурси як для дітей, так і для їх татусів. Усі учасники отримали подарунки. Ну й, звичайно, яке ж свято обходиться без смаколиків. Наприкінці святкового дійства на усіх чекали солодощі.

Але свято на цьому не закінчилося: відбувся показ фільму «Відважні», сюжет якого стосується саме теми родини, взаємопорозуміння та дружби.

Наталка Хандусенко

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges