komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

Депутати міської ради перевірятимуть якість ремонту доріг та тротуарів за 2017 рік

22.11.2017

Депутати Знам’янської міської ради планують перевірити до 1 березня 2018 року якість та об’єм виконаних робіт по ремонту доріг та тротуарів за 2017 рік. З цією метою на минулій сесії міської ради, 17 листопада, була створена тимчасова контрольна комісія.

Пропозиція створити таку комісію надійшла від депутата Миколи Тернового під час засідання профільних комісій, до складу якої, крім нього увійшли:Ігор Грінченко, Костянтин Пастух, Анатолій Тесленко (постійна комісія з питань ЖКГ та охорони навколишнього природного середовища), Олег Рубан (постійна комісія з питань з бюджету та економічного розвитку міста) та Роман Кондратьєв (постійна комісія з питань землекористування та будівництва). Головою тимчасової контрольної комісії обрали Олександра Озеряного.

Мета створення даної комісії полягає у наступному: із залученням спеціалістів здійснити контроль за ефективним використанням бюджетних коштів, перевірити якість та об’єм робіт по ремонту доріг та тротуарів, виконаних у 2017 році, дотримання норм законодавства під час здійснення закупівлі даних видів робіт.

Комісія буде проводити перевірку до 1 березня 2018 року, а потім повідомлять про результати на сесії міської ради.

Наталка Хандусенко

 

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges