komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

Під час Знам’янського виконкому була вирішена доля двох сміттєвих майданчиків

23.02.2018

Сміттєві майданчики біла дитячої музичної школи ім. М.В. Лисенка та по вул. Привокзальній, 3 (що знаходиться біля електричної підстанції Знам’янського РЕМ та гаражами) будуть переносити. Таке рішення вчора прийняв Знам’янський виконком, розглянувши депутатське звернення Юрія Майбороди, депутата Знам’янської міської ради, та акт обстеження комісії. Також планується видалити зелені насадження, вивезти сміття та демонтувати самовільно збудовані погреби на земельній ділянці між будинками №9 та №15 по вул. Привокзальній.

«Сміттєвий майданчик біла дитячої музичної школи ім. М.В. Лисенка розташований безпосередньо біля проїжджої частини внутрішньо-квартального проїзду з активним рухом транспортних засобів та пішоходів, що створює ускладнення для проїзду, приводить до засмічення дорожнього полотна побутовими відходами.  Крім того, сміттєвий майданчик розташований та території зони зелених насаджень, що приводить до її засмічення та створює загрозу знищенню» - такі висновки комісії, зазначені в акті обстеження.

Тому рішенням виконкому було доручено управлінню містобудування, архітектури та ЖКГ розробити схему розміщення контейнерного майданчика біля приміщення колишньої котельні по вул. Привокзальній, на протилежну сторону проїзду.

Також комісією встановлено, що побутові відходисміттєвого майданчика по вул. Привокзальній,3, який розташований біля внутрішньо-квартального проїзду і  межує з електричною підстанцією Знам’янського РЕМ та гаражами, засмічують вхід до електричної підстанції і можуть привести до створення аварійної ситуації. Крім того, великогабаритні побутові відходи і гілля дерев складаються мешканцями прилеглих будинків біля проїзду, ускладнюючи рух транспортних засобів та пішоходів, що може призвести до їх пошкодження та травмування.

Вирішили облаштувати огорожі біля сміттєвого майданчика від електричної станції до діючих гаражів, отримати погодження земляних робіт у відповідних службах міста для виконання робіт з ліквідації самовільно збудованих погребів на земельній ділянці між будинками №9 та №15 по вул. Привокзальній.

Наталка Хандусенко

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges