komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Грошi

МАРШРУТНІ ІСТОРІЇ. ЗАТРИМКА ВИПЛАТИ КОШТІВ НА ДІТЕЙ, ЧИ Є ВОНА НАСПРАВДІ?

Останнім часом багатьох тих, які отримують виплати на дітей,  цікавить питання чому вони не отримали їх у фіксовану дату. Журналісти нашого видання стали свідками розмови у маршрутці, де дві мами новонароджених обговорювали ситуацію щодо того, що не отримали коштів на дітей у січні вчасно.

За роз’ясненням ситуації звертаємося до наших посадовців у місті та районі.  Розповідає начальник Управління праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Знам’янської міської ради Алла Волошина: «Затримки виплат, наразі немає. Дійсно,  у січні місяці та наприкінці минулого року кошти на дітей отримали із запізненням на декілька днів, у зв’язку з тим, що чекали на відповідне рішення сесії щодо доформування  фінансування, якого не вистачало. Крім того, з початку року йде поновлення документації особових справ на виплату коштів. У разі, якщо не вистачає певної довідки, то з цієї причини може бути затримка. Зараз вже готові документи на нарахування допомог на лютий місяць, тому усі отримають їх вчасно».

Яка ситуація у  Знам’янському районі?  Розповідає начальник управління праці та соціального захисту населення Знам’янської РДА  Алла Іванова: «Затримки виплати коштів немає. Особливо,  що стосується допомог на дітей. Жодним документом у законодавстві не передбачено фіксованої дати видачі цих виплат. Якщо людина отримала їх на два або три дні пізніше, то це не є порушенням. Усі виплати здійснюються у термін з першого по тридцяте число поточного місяця. Крім того, слід ураховувати те, що початок фінансового року передбачає підготовку нових фінансових документів та звітів, які вимагають певного проміжку часу. У зв’язку з цим нарахування можуть бути зроблені пізніше на два або три дні.»

Тож, відповідно до українського законодавства, шановні мешканці міста та району, ви  повинні очікувати своїх виплат протягом місяця, а не у фіксовану дату.

Ольга Полякова

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges