komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Грошi

Міський голова Знам'янки лишився без премії

21.03.2017

Як вже було анонсовано раніше, 17 березня,  у залі засідань серед інших було винесено на розгляд питання преміювання міського голови Сергія Філіпенка. 

Нагадаємо, що з усього керівного складу міської ради тільки Сергій Іванович за відсутності рішення про преміювання не отримував протягом першого кварталу 2017 року премію. Тож, у депутатів була остання у цьому кварталі нагода повернутись до цього питання знову. Як зауважив під час виступу депутат  Олег Антоненко:" Скільки ми будемо знову і знову повертатись до цього питання? Ми урізаємо зарплату міського голови, а чи знаєте Ви, яка вона? Я дізнавався - зараз міський голова отримує  5,7 тис. грн. Скажіть,  це гідна зарплата міського голови?"

Не зважаючи на озвучені у залі переконання депутата Олега Антоненка, результати голосування, а це тільки 17 голосів підтримки, не дозволили затвердити рішення сесії "Про встановлення на 1 квартал 2017 року щомісячного преміювання  у розмірі 80% до посадового окладу."

Міський голова Сергій Філіпенко ніяк не прокоментував таке рішення депутатського корпусу.

Оксана Войчишина

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges