komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Спорт

Визначилися чвертьфіналісти Першості району

22.01.2017

Завершився груповий етап Першості Знам’янського району з футзалу сезону 2018 року серед аматорських команд сільських рад та колективів фізичної культури.

Участь беруть 12 команд, що поділені на чотири групи. На груповому етапі команди грають в одне коло. До чвертьфіналу виходять з кожної групи по дві кращі команди. Ігри проводяться у форматі два тайми по 25 хвилин. Запізнення на матч команд-учасниць не допускається.

Грали команди груп «А» і «Б». Всі шість матчів дня порадували результативністю. У першому матчі «Кристал» зазнав поразки від «Пантазіївки». Рахунок в матчі відкрив капітан команди «Пантазіївка» Віктор Кузьмич. Через 5 хвилин Іван Косюк зрівняв рахунок. До перерви команди забили ще три м’ячі. У другому таймі матчу «Пантазіївка» остаточно «схилила шальки терезів на свою користь» – 7:3. У матчі другого туру цієї групи «Пантазіївка» не зуміла гідно протистояти «Казарні». Вже до 16-ої хвилини матчу Андрій Кравченко забив аж 5 м’ячів. У першій половині зустрічі «Казарня» забила 10 «сухих» м’ячів. Після перерви «Казарня» довела зустрічі до логічного завершення. У останньому матчі групи «А» знову була результативна гра. «Кристал», у складі якого більшість гравців шкільного віку, старалася «дати бій» фавориту змагань – у першому таймі програли з різницею у два м’ячі. Матч завершився з рахунком 12:6 на користь «Казарні».

У іншій групі Першості сьогоднішнього ігрового дня була більша інтрига. Диківська «Дружба» у першому турі поступилася «Хлібодару». Хоч рахунок в зустрічі відкрив гравець «Дружби» Олександр Карауш, але ще в першій 25-тихвилинці суперник забив три м’ячі. Другий тайм матчу пройшов за рівної гри. Суботцівський «Граніт» невдало провів свої матчі. Перші тайми завершували в нічиї, а от на другі їх «не вистачало». Провально провели початок другого тайму з «Дружбою»: у ворота «Граніту» влетіло три м’ячі за три хвилини. Відставання в рахунку не вдалося відіграти. У останньому матчі дня було суботцівське дербі. «Граніт» зазнав другої поразки і до чвертьфіналу не вийшов.

У першому матчі ігрового дня петрівський «Титан» розгромив команду «Буревісник-Юніор» з Богданівки. У першому таймі матчу була рівна гра, за якої «Титану» вдалося забити один м’яч. А от після перерви богданівці не реалізували свої моменти, а в оборони припустилися чималої кількості помилок. Як наслідок розгромна перемога «Титану» – 7:0. У другому своєму матчі на турнірі «Буревісник-Юніор» краще зіграв. Перша половина матчу завершилася без забитих м’ячів. У другому таймі досвідченіші гравці «Колосу» «вирвали» перемогу – 2:1. При цьому дмитрівська команда постаралася зберегти сили на другий матч групи – їм це вдалося. У матчі з «Титаном» «Колос» весь час вів у рахунку, У другому таймі зустрічі підпустили суперника на відстань одного м’яча, а потім знову відірвалися у рахунку.

В іншій групі молода команда «Топило» не змогла на рівних зіграти проти фаворитів турніру. У протистоянні з «Нивою» були провальні стартові хвилини – «Топило» програвало з рахунком 0:3. У другій половині першого тайму дещо оговталися гравці «Топило» і зуміли забити три м’ячі у ворота «Ниви». У подальшому цибулівська команда не втратила здобуту перевагу, провівши «сухий» другий тайм матчу. Богданівський «Буревісник» ж без проблем розгромив «Топило» – у ворота топилівців влетіло аж 15 «сухих» м’ячів. «Буревісник» і «Нива» в останньому матчі дня визначали переможця групи «Г». «Ниві» зусиллями Валентина Жугана вдалося відкрити рахунок, але не довго вели в рахунку. До перерви богданівська команда вже вигравала з рахунком 4:1. Після перерви богданівці довели матч до підсумкової перемоги.

То ж за підсумками групового етапу визначилися всі чвертьфіналісти змагань. У чвертьфіналі «Казарня» зіграє з «Титаном», «Пантазіївка» – з «Колос», «Хлібодар» – з «Нивою», а диківська «Дружба» буде протистояти богданівському «Буревіснику». Чвертьфінальні матчі пройдуть 27 січня 2018 року.

Ці змагання проходять у рамках 38-ої районної Спартакіади серед фізкультурно-спортивних клубів при сільських радах та колективів фізкультури Знам’янського району 2018 року та за підтримки відділу освіти, молоді та спорту Знам’янської райдержадміністрації, Знам’янської районної федерації футболу та Знам’янської районної організації ВФСТ «Колос».

Головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Знам’янської райдержадміністрації Віктор Слюсаренко

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges