komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Грошi

У Кіровоградську область зайшла державна субвенція на інфраструктурні проекти ОТГ

9.06.2017

Громади Кiровоградської областi отримають 19 мiльйонiв 178 тисяч гривень з державного бюджету мiсцевим бюджетам на формування iнфраструктури об’єднаних територiальних громад.

7 червня, на засiданнi Уряду було схвалено проект постанови Кабiнету Мiнiстрiв України «Деякi питання надання субвенцiї з державного бюджету мiсцевим бюджетам на формування iнфраструктури об’єднаних територiальних громад». Постановою передбачено розподiл субвенцiї з державного бюджету мiсцевим бюджетам на формування iнфраструктури об’єднаних територiальних громад.

У 2017 роцi кошти субвенцiї можуть бути використанi на розроблення проектної, мiстобудiвної та планувальної документацiї, погашення бюджетної кредиторської заборгованостi мiсцевих бюджетiв, що виникла пiд час здiйснення видаткiв за рахунок коштiв, отриманих за програмою «Субвенцiя з державного бюджету мiсцевим бюджетам на формування iнфраструктури об’єднаних територiальних громад».

Кошти розподiлили мiж такими ОТГ: Бобринецька ОТГ - 1 мiльйон 996 тисяч гривень; Маловискiвська ОТГ – 3 мiльйони 111 тисяч гривень; Новоукраїнська - 3 мiльйони 887 тисяч гривень; Соколiвська – 4 мiльйони 160 тисяч гривень; Великоандрусiвська – 6 мiльйонiв 22 тисячi гривень.

Джерело http://kr-admin.gov.ua

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges