komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Грошi

ЯК ВІДБУВАЄТЬСЯ ВИПЛАТА ВЧИТЕЛЯМ ГРОШОВОЇ ВИНАГОРОДИ

05.10.2017

Наше видання вже розміщувало матеріал про те, що вчителі  Кіровоградської області до Дня працівника освіти повинні отримати  грошову винагороду у сумі посадового окладу (http://komora.info/podiji/3051-usim-vchitelyam-kirovogradshchini-zaplatyat-odnorazovu-groshovu-dopomogu-a-yak-v-znam-yantsi).  Який  стан справ?

Про процес виплати щорічної грошової винагороди педагогам області поінформував перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Коваленко. За його словами, такі виплати вже здійснили у закладах освіти Бобринецького, Вільшанського, Гайворонського, Голованівського, Добровеличківського, Знам’янського, Олександрійського, Благовіщенського та Устинівського районів.

Сергій Коваленко зазначив на необхідності перерозподілу освітньої субвенції для певних територій. Таким чином, Знам’янка додатково отримає 970 тис. грн, Маловисківський район – 835 тис. грн, Новоукраїнський – 160 тис. грн, Онуфріївський – 250 тис. грн, Світловодський – 500 тис. грн, Соколівська ОТГ – 150 тис. грн. Наразі, підготовили відповідне звернення до Міністерства фінансів України, щодо перерозподілу освітньої субвенції між обласним бюджетом та зазначеними територіями.

 Ольга Полякова

За матеріалами  - http://www.kirovograd.net

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges