komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Спорт

З Угорщини з перемогами: здобутки вихованців клуба  "PIT-FIGHTER"

6.12.2017

З 1 по 3 грудня у столиці Угорщини Будапешті проходив відкритий чемпіонат Європи з КЕМПО. Двоє вихованців знам’янського клубу єдиноборств  "PIT-FIGHTER" Максим Матвєєв та Володимир Скрипник взяли участь у цих змаганнях та повернулися з перемогами. 

КЕМПО- це термін,  який вживається на  загальне найменування всіх бойових мистецтв, незалежно від національної приналежності. Термін з'явився від японського поєднання двох ієрогліфів "кен" - кулак і "фо" - стиль, метод. На відміну від традиційного панкратіону  у цих змаганнях правилами  заборонені больові і задушливі прийоми.

Докладніше про особливості відкритого чемпіонату Європи з КЕМПО нам розповів тренер вихованців клуба  "PIT-FIGHTER" Олексій Слуцький: «Приємно констатувати, що наші спортсмени з України, мої вихованці, дуже гідно представили наш клуб на цьому чемпіонаті. Як показує практика, європейські спортсмени молодшого віку досить слабкі, і це я кажу не тому що наші діти для нас завжди кращі, ні – це факт. Що Максим Матвєєв, що Володимир Скрипник не мали рівних на коврах. Тільки вступивши в дуелі теж з українцями Максим дещо поступився, і не виборов золото чемпіоната.»


Володимир Скрипник - став чемпіоном Європи в розділі боротьба без кімоно і срібним призером в розділі боротьба в кімоно, поступившись в додатковому раунді з рахунком 0-1 нашому земляку.

Максим Матвєєв - в обох розділах завоював срібло, не програвши жодному іноземцю, зійшовся в фіналах з нашими Українськими хлопцями.

Участь у змаганнях такого високого рівня відбулася завдяки підтримці батьків дітей, родин  Сергія та Тетяни Скрипник та Ігоря та Олени Матвєєвих.

Оксана Войчишина

 Фото Олексія Слуцького

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges