komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Грошi

"Укртелеком" в середньому на 9% підвищує вартість трьох тарифних планів

2.06.2018

ПАТ "Укртелеком" з 1 червня 2018 року на 8,2-11,2% (на 6 грн з ПДВ) підвищує вартість тарифних планів "Домашній Базовий", "Загальний базовий" і "Домашній Безлімітний", повідомили "Інтерфакс-Україна" в прес-службі компанії. 

"Укртелеком" підвищує вартість тарифних планів на послуги фіксованого телефонного зв'язку, в які входять пакетні послуги - хвилини на спілкування всередині країни, з абонентами мобільних операторів. Це не стосується абонплати, яка регулюється державою. Нагадуємо, що у "Укртелекому" є лінійка тарифних планів, що включають тільки абонплату і відповідних граничних тарифів на загальнодоступні телекомунікаційні послуги, встановленим НКРЗІ. Вартість цих тарифних планів не змінюється ", - підкреслюють в компанії.

В "Укртелекомі" також зазначають, що збільшення собівартості надання телекомунікаційних послуг відбулося, в тому числі, за рахунок підвищення тарифів на матеріальні ресурси (паливо, електроенергія).

У пакетні хвилини входять міжміські дзвінки, розмови з абонентами SIP-телефонії, розмови з абонентами мобільного зв'язку.

Вартість пакетних хвилин буде збільшена на 6 грн з ПДВ для тарифних планів "Домашній Безлімітний" (до 79 грн в містах і 74 грн в селах), "Загальний базовий" (до 63,48 грн в містах і 59,47 грн в селах) і "Домашній Базовий" (до 74 грн в містах і 69 грн в селах).

При цьому місцеві розмови в цих тарифних планах не тарифікуються, тобто абонент може без обмежень спілкуватися в межах одного міста / району.

У прес-службі також підкреслили, що в разі, якщо абонент не користується пакетними хвилинами, що входять в тарифний план (вартість яких буде збільшена) - він може безкоштовно перейти на інший тарифний план, вартість якого буде дорівнювати граничному тарифом, встановленим НКРЗІ.

https://interfax.com.ua

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges