komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

Шанс відновити роботу Знам’янської міської ради був втрачений

18.06.2018

15 червня 53-та сесія Знам’янської міської ради знову не відбулася. Але шанс був… Щоб розблокувати роботу міської ради, депутатом  Сергієм Пашком була внесена пропозиція, для підтримки якої потрібні були 23 голоси, але набралося лише 18. Сергій Філіпенко, міський голова, та Наталія Клименко, секретар міської ради, серед тих, хто не підтримав пропозицію. Шанс відновити роботу ради був втрачений!

На початку сесії, під час голосування, до включення питання №3 до порядку денного міський голова  Сергій Філіпенко відмовився надати слово депутату Сергію Пашку, посилаючись на Регламент ради, а саме: що обговорення питання відбувається лише після того, як воно включене до порядку денного. На цю відмову депутати вимагали озвучити пункт та статтю Регламенту, де говориться, що вони не можуть цього зробити. Не отримавши чіткої відповіді, Сергій Пашко все ж таки мав можливість висловити свою думку з трибуни.

З метою розблокувати роботу міської ради, Сергій Пашко запропонував повернутися до питання щодо формування порядку денного 53-ої сесії, що передбачено статтею 37 пунктом 15 Регламенту Знам’янської міської ради («Прийняття рішень з процедурних та організаційних питань роботи Ради, спрямованих на одноразове відхилення від закріплених у Регламенті положень, здійснюється двома третинами голосів депутатів від загального складу Ради»). «Пропоную повернутися до формування порядку денного, проголосувати за одноразове відхилення від Регламенту та включити питання й пропозиції постійних комісій,» - запропонував Сергій Пашко.

За пропозицію Сергія Пашка про повернення до формування порядку денного проголосувало «за» -  18 депутатів, а потрібно було 23. Тобто шанс провести та закрити 53-ту сесію був втрачений – не вистачило лише 5 голосів. На жаль, результати голосування жодного засідання 53-ої сесії не оприлюднені, тому дізнатися хто ці особи, можна буде лише, коли сесія закриється.

18 депутатів, а це більшість, підтримали пропозицію свого колеги, що показує їх бажання відновити роботу Знам’янської міської ради, водночас Сергій Філіпенко особисто не підтримав цю пропозицію, проголосувавши проти – єдиний голос проти. Секретар міської ради Наталія Клименко утрималася.

Наступне засідання Знам’янської міської ради відбудеться 20 червня о 9 годині.

Посилання на відео засідання 53-ої сесії  та коментарі депутатів: https://www.facebook.com/groups/268613680337938/permalink/323368804862425/ (автор Віталій Щуров).

Наталка Хандусенко

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges