komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Люди

Погляньмо на освіту по-новому: інтенсив від Марини Пересадченко

Сучасний погляд на освіту змушує кожного усвідомити - вибір професії, то не питання часу, а питання мислення і рішення. Чи готові наші діти обирати фах аналізуючи і сприймаючи світ і себе належно? Докладно поговорити про це можна буде всім охочим юним знам'янчанам під час інтенсиву від Марини Пересадченко. 

- Марино, чому Ви організовуєте для молоді Знам'янкитакі міні-курси?

-  Як підліток, я розумію все прогалини в нашій системи освіти і переживаю їх на собі. На собі я також пережила всі тяготи вибору спеціальності. Саме тому, програма розрахована на розвиток аналітичного мислення в учнів і сприяння у виборі професії та постановці цілей.

- Звідки Ви черпаєте знання для викладання?

- Насправді, багато довелося мені вивчити на своїх власних помилках. Але саме кажучи про знання, які я планую передати учням - це знання з міжнародних курсів, знання від професорів, власний досвід. Техніки, які будуть згадуватися дійсно працюють і джерела їх абсолютно різні. Як отримані на майстер-класах / тренінгах, так і розказані при спілкуванні з іноземними професорами і також ті, які були придумані мною і якими я сама користуюся. Основа в тому, що учням не доведеться витрачати стільки часу на винахід велосипеда, а вони відразу зможуть його використовувати для просування вперед. Ключові аспекти методології полягають в тому, що ми нікого не змушуємо вчити щось або даємо якийсь матеріал, який потрібно зубрити. Хочеш - користуйся, не хочеш - теж, будь ласка! Мета проекту не настільки освітня, в звичних поняттях, як в мотивації молоді за допомогою цих знань. Ми просто хочемо зробити їх життя трохи легше і дати їм більш широкий погляд на їхнє майбутнє. Але розповім маленький секрет, методики, які використовуються, також вивчаються в Американських ВНЗ і використовуються бізнес-тренерами міжнародного значення.

- Про що піде мова під час Вашого інтенсиву?

- Техніки Латерального мислення і аналізу інформації.  Хто Готовий інвестувати в Ваша освіта і чому? Навики, Необхідні для виживання в бізнес-середовищі на найближчі 5 років. Як Скласти проект для стартапу. Написання Резюме, мотиваційних листів, есе та успішне проходження інтерв'ю. Це і більше на двотижневому інтенсивний, кожен день з 16.01 по 28.01 о 16:00 в Будинку дитячої та юнацької творчості.

 - Хто може стати Вашим слухачем?

- Це молодь нашого міста від 8 по 11 клас, яка небайдужа до свого майбутнього, або яку цікавить, як зробити свою професійну спрямованість більш ефективною. З усіх питань з приводу програми звертайтесь за тел.: + (380) -99-54-85-944.

 Програма інтенсивів стала можливою за підтримки Wisconsin International University, ГО «Нове місто» та відділу культури Знам'янка.

Оксана Войчишина

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges