komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Люди

Духовність, навчання і розваги: недільна школа для дітей с. Володимирівки

Від липня 2016 року при парафії Святого Володимира Великого( Української греко-католицької церкви) працює недільна школа катехизації дітей, тобто навчання слову Божому. У зимовий час там відбуваються незвичні дні навчань і відпочинку. 

Як розповів нам настоятель храму о. Іван:"Щонеділі у ранковий час ми зустрічаємось з дітками (зазвичай це до 10 осіб), і говоримо на різні теми питань релігії. Цих вихідних ми міркували про традиції циклу новорічних свят. Не зважаючи на те, що більшість з них вже минула, а діти не мали занять у нашій недільній школи, виникло чимало запитань, як правильно дотримуватись тих чи тих традицій на Різдво, Водохреща?

 Приємним сюрпризом для усіх дітей стали і розваги, вони вже давно просили мене влаштувати веселі старти на зимових гірках, тож їх бажання здійснилось. А ще теплим і приємним додатком до розваг на снігу Благодійним Фондом "Щедрі серця" було організоване чаювання із солодкими смаколиками для всіх."

 Журналісти KOMORA.INFO вже не раз у своїм матеріалах зверталися до теми відпочинку дітей під час зимових вихідних, тож і далі нагадуємо усім, хто ще сидить вдома    біля телевізорів і гаджетів - у зими чимало веселих можливостей, заохочуємо дітей до активного відпочинку!

Оксана Войчишина

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges