komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Люди

ДЕ ШУКАТИ КАРТКИ ПАЦІЄНТА У ЗНАМ’ЯНЦІ?

Після створення міської лікарні багато людей цікавляться тим, де тепер шукати свої картки пацієнта?  Амбулаторна карта є медичним документом. У ньому лікарі ведуть записи про призначається терапії та історії хвороби  пацієнта. Слід зазначити, що така карта є одним з основних документів хворого, який проходить лікування та обстеження в амбулаторних і поліклінічних умовах. Форма медичної карти однакова для всіх медичних установ. Такий документ заводиться на кожного хворого при його першому зверненні до лікарні. 

Де шукати картки пацієнтам-мешканцям  міста? Про це ми запитали головного лікаря КЗ «Знам’янська міська лікарня ім. Лисенка» Петра Попова: «На якомусь етапі первинна документація повинна бути розділена. Картка повинна йти з пацієнтом. (авт. Тобто, якщо пацієнт користується послугами міської лікарні, то і картка повинна міститися там.) Ідеальним став би електронний документообіг. І, звісно,  усе до цього йде. Поки що картки будуть окремо. Передача первинної документації обслуговування міського населення налагодить і систему звітності,  і систему лікування. Зокрема, зараз ми працюємо над передачею первинної документації, яка стосується роботи лікаря-інфекціоніста. Далі це буде зроблено з усіма  документами вузькопрофільного лікування.»

Ольга Полякова

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges