komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Люди

І ЯК ВАМ ЇЗДИТЬСЯ ЗА 5 ГРН.? ДУМКИ ГРОМАДИ

22.04.2017

Наше видання проводить моніторинг того, як людям їздиться у автобусах за п’ять гривень. Про свої враження  розповів Ярослав:


«Сьогодні, незважаючи на те, що я їхав з напрямку кладовища, маршрутки  напівпорожні.  Вчора я спілкувався зі своїми друзями з цієї теми. Усі, як один говорять про те, що вчорашня ситуація з відсутністю транспорту – недопрацювання міської влади.   Як може ставитися так до громади  депутат, який ще й голова підприємства-перевізника? Люди висловили йому свою довіру,  обираючи, а він показав своє ставлення до виборців. Окрему подяку я б хотів висловити тим, хто вчора боровся за зменшення ціни за проїзд: депутатам,  членам громадської ради та небайдужим громадянам. Моя думка у цій ситуації така: перш за все, міському голові треба навести лад у раді і серед депутатського корпусу. Пояснити нашим вельмишановним монополістам те, що вони повинні поважати громаду та гарненько вивчити закони. Крім того, окремо я б хотів  запитати юриста міської ради про те, які дії вчора були зроблені саме з законодавчого боку, щоб покарати фірму-перевізника за невиконання договору? Щодо мешканців міста, то закликаю усіх не їздити за 5 гривень і вийти на страйк проти цього під стіни міської ради. Перевізнику можна страйкувати, а пасажирам – ні?!»


Оксана Войчишина, Ольга Полякова, Наталка Хандусенко 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges