komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

РЕКЛАМА НА СТОВПАХ ВЖЕ  «БАГАТОПОВЕРХОВА» !

19.09.2017

Знову і знову наше видання повертається до теми розміщення реклами на стовпах. На сьогоднішній день вона вже стала «багатоповерховою» . Поряд із донорством яйцеклітин, безкоштовними консультаціями з проблем наркоманії та алкоголізму, у Знам’янці вже майоріють продаж котлів та металочерепиці.

До уваги читачів фото:

Журналісти нашого видання поцікавилися у мешканців міста про те, чи подобаються їм такі «прикраси». Говорить Володимир:


«Моя робота мене змушує  дуже часто рухатися містом.  Усе більше і більше я помічаю, що розміщення реклами на стовпах, то для нашого міста  норма. Питання лише в одному: чи сплачують за таку рекламу ті, хто її там повісив? Чи є у Знам’янці хоч якісь контролюючі органи щодо цього питання?»


Як ми вже говорили у наших попередніх публікаціях, більшість з цієї реклами несанкціонована, тобто розміщена самовільне (журналістами нашого видання було проведено дослідження та зателефоновано за телефонами на  оголошеннях з питаннями щодо дозволу).

Наші журналісти знайшли фахівця, яка працює вже чотири роки PR-менеджеркою і погодилася пояснити нашому виданню ситуацію щодо до того, а що ж втрачає місто, коли не контролює ці процеси. Говорить Антоніна:


«Щодо того, що така реклама  дієва і кидається в очі споживачу тієї чи іншої послуги - це беззаперечно. Але якщо вона розміщена  на законних умовах, то вона може приносити кошти місту чи власнику площі, яка  використовується рекламодавцем. Наприклад, рекламний щит розміром А4 на твердій поверхні залежно від місця розташування (центр або передмістя) може коштувати від 200 до 400 гривень у місяць. Тарифи на таке використання площі залежать від прийнятого рішення міською владою. Крім того, розміщення будь-якого оголошення не може бути не погоджено із власником площі, і за це можна призначити штрафні санкції. Ще одне питання -  прикрашає така реклама ваше місто чи ні?»


Дійсно, чи прикрашає? Окрім того, що реклама не є прикрасою, так ще й розміщена несанкціонованою.  Питання лише у контролі…

Ольга Полякова

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges