komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

«Гаряча лінія»: зв’язок між громадою та депутатами

19.09.2017

Постійна комісія з питань бюджету та економічного розвитку міста Знам’янської міської ради щочетверга з 10:00 до 11:00 проводить «гарячу лінію». Мешканці м. Знам’янка мають можливість звернутися зі своїми проблемами і пропозиціями до депутатів за номерами телефонів: 2-20-06, 2-22-91, 066-898-2101. Крім цього, у соціальній мережі Фейсбук є суспільна група «Гаряча лінія Знам’янка» (https://www.facebook.com/groups/golosZNMK ), в якій висвітлюється тема  кожної наступної «гарячої лінії», також викладається відео попередньої.

Мета ініціативи депутатської комісії – вивчити громадську думку щодо формування програми соціально-економічного розвитку міста на 2018рік, ефективності використання бюджетних коштів у поточному році та основних напрямків їх використання при формуванні бюджету міста на наступний рік.

Перша «гаряча лінія» відбулася минулого четверга, 14 вересня, на тему «Програма соціально-економічного розвитку міста». Подробиці про результати спілкування з мешканцями міста можна ознайомитися, проглянувши відео за посилання: https://www.youtube.com/watch?v=Oy_1jTsQvAI.

Докладніше зупинимось на телефонному дзвінку від матері, чия дитина відвідує ДНЗ №7 «Козачок». У червні місяці в закладі розпочалися ремонтні роботи з ліквідації тріщини, яка утворилася на стіні садочка. Але батьків особливо хвилює, що ремонтують тріщину, а в той же час, зовсім не звертають увагу на потребу ремонту фундамента, який просідає. У цей же день депутати вирішили виїхати і ознайомитися з проблемою на місці. Про візит до дитсадочку «Козачок» можна продивитися за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=jbwL-OAWKKA&feature=youtu.be

Наступна «гаряча лінія» відбудеться 21 вересня,  з 10 по 11 годину  на тему, яка хвилює багатьох знам’янчан: «Розвиток міської лікарні та фінансування закладу».

Наталка Хандусенко

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges