komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Грошi

Знам'янський комбінат у І-му півріччі 2017 року спрацював зі збитком

19.09.2017

Комунальне підприємтво «Знам’янський комбінат комунальних послуг», засноване з метою здійснення виробничо-господарської діяльності, спрямованої на отримання прибутку. Але за І півріччя 2017 року підприємство спрацювало з невеликим збитком, який склав 100,2 тис. грн.. При цьому, що за цей період часу Комбінат отримав фінансову підтримку з міського бюджету майже у таку суму –121,0 тис. грн.. Взагалі за І півріччя Знам’янське КП отримало чистого доходу в сумі 4 млн. 973 грн.

Чистий дохід від реалізації продукції, робіт, послуг без ПДВ Знам’янського КП за звітний період склав 4 млн. 973 грн. Витрати підприємства, без урахування податку на прибуток, склали 6 млн. грн. Витрати на оплату праці з нарахуваннями в структурі витрат  складають 41 %, матеріальні витрати – 34%, інші операційні витрати – 11%, амортизація – 14%. Середньомісячна заробітна плата  на кінець звітного періоду становить  3523 грн.

Підприємство отримало фінансову допомогу у розмірі 121,0 тис.грн., яка була витрачена на винагороду нештатних  працівників, які здійснюють нагляд за територією та майном КП «Шляховик», виготовлення технічної документації, оплату податку (ЄСВ ), оплата штрафних санкцій, згідно перевірки по КП «ЖЕК №1».

На кінець звітного періоду підприємство має дебіторську заборгованість (1 млн. 972 тис. грн.) та кредиторську (1 млн. 126 тис. грн.)

Дебіторська заборгованість станом на 1.07.2017 року:квартирна плата населення -  1 млн. 258,4 тис. грн.;  пільги та субсидії -  70,2 тис. грн.; постачальники  - 8,4 тис.грн.; послуги (захоронення ТПВ, вивезення ТПВ, утримання будинків, збереження АФУ, утримання будинків і споруд, електроенергія, разові послуги, ОСББ, утримання конструкцій та ін.)  – 468,0 тис. грн.;  бюджетні організації ( надання послуг ) - 167,0 тис. грн..

Кредиторська заборгованість станом на 1.07.2017 року: оплата праці працівникам (поточна заборгованість, черз те, що термін виплати з/п за пол..міс – до 7 числа наступного за звітним) -  197,0 тис. грн.; розрахунки по страхуванню  (поточна заборгованість, через те що термін виплати з/п за ІІ пол..міс – до 7 числа наступного за звітним) - 89,0 тис. грн.; бюджет податки ( ПДВ, ПДФО, ВЗ )  - 119,0 тис. грн.; інші поточні зобов’язання   (надання послуг)   -  190,0 тис. грн.; постачальники  - 531,0 тис.грн..

Створено за матеріалами рішення Знам’янського виконкому «Про фінансово-господарську діяльність комунального підприємства «Знам’янський комбінат комунальних послуг» за І півріччя 2017 року».

Підготувала Наталка Хандусенко

 

 

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges