komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

У Знам’янському районі поліцейські виявили півтисячі набоїв

19.09.2017

Боєприпаси до великокаліберної зброї зберігав у своєму помешканні житель Знам’янського району. Походження заборонених предметів пояснив тим, що знайшов їх у лісосмузі. На запитання, навіщо залишив собі на зберігання, відповісти поліцейським не зміг.

«Оперативну інформацію про те, що чоловік зберігав на території свого домоволодіння набої, працівники поліції отримали наприкінці минулого тижня. У ході перевірки факт знайшов своє підтвердження. Із санкціонованим обшуком поліцейські прибули до чоловіка вже під вечір. Власник будинку спочатку заперечував наявність у нього набоїв, однак після того, як працівники Знам’янського відділу та управління карного розшуку Нацполіції області, виявили поліетиленовий пакунок із боєприпасами, запевнив, що все це знайшов у лісосмузі коли, за його словами, займався там пошуками металу.

Нині вилучені предмети, схожі на набої калібрів 7,62 та 9 мм направлено для проведення експертиз», - заступник начальника управління карного розшуку поліції Кіровоградської області Олександр Демченко.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). За такі дії законом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строку від 3 до 7 років.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області

 

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges