komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Грошi

Затвердили новий порядок застосування «Prozorro» у Знам’янці з 2018 року

21.11.2017

З 1 січня 2018 року усім головним розпорядникам коштів та комунальним підприємствам міста рекомендується здійснювати закупівлі товарів, робіт та послуг виключно з використанням електронної системи закупівель «Prozorro», уразі якщо вартість перевищує: товари – 30 тис. грн., роботи, послуги – 100 тис. грн.. Таке рішення було прийнято на сесії Знам’янської міської ради, 17 листопада.

Нагадуємо, що пунктом 3 пункту 1 статті 2 Закону України «Про публічні закупівлі» передбачено, що під час здійснення закупівлі товарів, робіт і послуг, вартість яких є меншою, ніж 200 тис. грн. для закупівлі товарів і послуг та 1,5 млн. грн. для закупівлі робіт, замовники повинні дотримуватись принципів здійснення публічних закупівель, установлених Законом та можуть використовувати електронну систему закупівель.

Суб’єкт подання проекту рішення, постійна комісія з питань бюджету та економічного розвитку міста,яка проаналізувавши стан виконання видаткової частини міського бюджету та врахувавши досвід роботи окремих головних розпорядників коштів міського бюджету у системі «Прозоро» у 2017 році, з метою зменшення витрат бюджету на закупівлю товарів, робіт та послуг у наступному бюджетному році, вважає за необхідне продовжити роботу розпорядників коштів міського бюджету у системі електронних закупівель товарів, послуг та робіт.

Початкова пропозиція щодо використання «Prozorro» у випадку перевищення вартості закупівлі товарів була 20 тис. грн, потім депутат Юрій Сопільняк запропонував збільшити суму до 30 тис. грн. Його пропозиція була підтримана іншими депутатами.

Також рішення сесії містить окремий пункт, в якому йдеться мова про порядок звітування використання електронної  системи закупівель «Prozorro»: «Керівникам головних розпорядників коштів, розпорядникам нижчого рівня та одержувачам коштів міського бюджету до 10 числа місяця наступного за кварталом інформувати постійну комісію з питань бюджету та економічного розвитку міста про стан використання системи «Prozorro».

Наталка Хандусенко



 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges