komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

Найкращі снігові композиції м. Знам’янка

Ліпити снігові скульптури і брати участь у конкурсі, щоб визначити, хто кращий майстер в цьому, вже стало традицією для знам’янчан. Другий рік поспіль у нашому місті проходить конкурс найкреативнішого снігового витвору. Вкінці минулого місяця, 24 січня, стартував конкурс «Найкраща снігова композиція – 2018», організатори якого є ГО «ЦеГрін-Разом». Тривав він до 16 лютого. Отже, настав час назвати сніжних майстрів міста Знам’янка.

Хоча цьогорічна зима нас не дуже обдаровує снігом, деякі знам’янчани не гаяли часу і скористалися тим самим моментом, коли Знам’янка була в білому вбранні та взяли участь у конкурсі, а переможці отримали подарунки від спонсорів.

І місце – Олімпійській ведмідь, автори Яна Конопліна та Георгій Балик.

ІІ місце – Сім’я сніговиків, автор Олена Корячко.

ІІІ місце – Сніжний ведмідь, автор Анюта Куценко.

Вчора, під час святкування Масляної, переможці отримали грамоти від ГО «ЦеГрін-Разом» та подарунки від спонсорів: магазинів «ПРОФІ», «Мастерок» та «Копійка».

Крім нагородження, на святі активісти громадської організації провели благодійну акцію «Смачні млинці до чаю», мета якої зібрати кошти для маленької Анюти Куценко, яка отримала опіки минулого року і потребує реабілітації та додаткову операцію. Зібрані кошти, 2 400 грн, були передані мамі дівчинки, Наталії Куценко.

Наталка Хандусенко

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges