komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

Надійшла перша електронна петиція у 2018 році. Про що вона?

22.02.2018

На минулому тижні, 15 лютого, була зареєстрована перша електронна петиція 2018 року, в якій пропонується підключити місто Знам’янка до державних послуг https://igov.org.ua (iGov Портал державних послуг, зроблений волонтерською командою в рамках боротьби з корупцією в Україні та вдосконалення бізнес-процесів у державних органах країни, тут зібрано послуги, які надаються громадянам та бізнесу державними органами).

«Майбутнє вже наступило і технології дозволяють економити свої зусилля та час, так давайте і ми зробимо наше місто сучаснішим та ефективнішим. – Так пояснює свою ініціативу автор петиції, Вадим Булах, - міським чиновникам буде менше головного болю та черг, жителям комфортніше отримувати субсидії, відкривати бізнес і подорожувати.»

Крім того Вадим Сергійович наводить приклад Краматорська (також мається посилання: http://e-dem.in.ua/kramatorsk/petition/View/592), де така петиція була підтримана громадськістю і секретар міської ради надав відповідь щодо внесення відповідного проекту рішення на найближчу сесію.

На порталі iGov надаються громадянам наступні послуги: «Персональні документи» (паспорт громадянина, паспорт для виїзду закордон, індивідуальний податковий номер, свідоцтво про народження або смерть тощо), «Родина та знакові події» (дитина, одруження, розлучення тощо), «Внутрішньо переміщені особи» (щомісячна адресна допомога, переоформлення пенсії тощо). Також надаються послуги бізнесу: реєстраційні дані; будівництво, нерухомість, земля; геологія.

До кінця збору підписів залишилося 84 дні. Щоб петиція потрапила на розгляд, потрібно 140 підписантів. Станом на вчора, 21 лютого, петицію підтримали лише 6 людей.

Отже, заходьте за посиланням (http://e-dem.in.ua/znamyanka/Petition/View/26) для ознайомлення з пропозицією.

Наталка Хандусенко

 

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges