komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Люди

"ТІНЬОВІЙ ЗАЙНЯТОСТІ" – «НІ»!

16.05.2017 

Знам’янське об’єднане управління Пенсійного фонду України вкотре долучилося до профілактичної роботи з молоддю. Цього разу управлінням разом з учнями професійно-технічного училища №3 організовано флеш-моб з тіньової зайнятості.

Одним із найбільш поширених на сьогодні негативних в економіці країни явищ є використання найманої праці без відповідної реєстрації або виплати частини заробітної плати працівників "в тіні". Наслідком такого явище стає недоотримання коштів до бюджетів.

12 травня 2017 року працівники згаданого управління провели  флеш-моб, залучивши учнів професійно-технічного училища №3. Розпочався захід лекцією  для учнів,  в ході якої вони отримали детальну інформацію про переваги легальної зайнятості населення, негативні наслідки виплати заробітної плати «в конвертах», порушення порядку нарахування і сплати єдиного соціального внеску, право на призначення пенсії, залежність розміру пенсії від страхового стажу, про  можливості  WEB- порталу  Пенсійного фонду України.

Після лекцій  учні вийшли в міський парк відпочинку для участі у флеш-мобі, чим привернули  увагу місцевих жителів та роботодавців.

 

За інформацією  Знам’янського об’єднаного

управління Пенсійного фондуУкраїни  

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges