komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Люди

У місті Знам'янка з'явилася Галявина Казок

23.05.2017

В Знам’янці, біля заправки ОККО, з’явився чарівний куточок, витвір братів Гребенюків – Галявина Казок. Своїми власними силами Юрій та Олег Гребенюки маленькими кроками, але такими впевненими, облаштовують наше місто, додаючи йому особливої привабливості. Це вже третє місце, яке буде приносити радість знам’янчанам: першою була Лавка Закоханих біля міського Палацу культури, другою стала Лавка Примирення біля школи-інтернат. Усі вони відразу припали до душі мешканцям міста.

  • Юрій Володимирович, як виникла ідея створення Галявини Казок?
  • Спочатку це було лише коване дерево, присвячене єдності Україні, на якому розташовані медальйони з назвами областей та навіть є Автономна Республіка Крим. Медальйон з назвою нашого міста найбільшого розміру. Коли завезли каміння, один з них нагадував вказівний казковий камінь з написом «Праворуч підеш-коня загубиш, ліворуч підеш і т. д.». Ми зробимо таку табличку і повісимо її на цьому камені. Ось так і виникла ідея саме казкової тематики.

Брати Юрій та Олег Гребенюк своїм прикладом хочуть заохотити знам’янчан облаштовувати наше місто, починаючи зі свого подвір’я, роблячи його красивішим та яскравішим.

Нагадуємо, що в Знам’янці до 30 липня 2017 року триває конкурс на найкращі паркові композиції з метою продовжити благоустрій алеї скверу біля школи-інтернат. З умовами конкурсу можна ознайомитися за посиланням: http://komora.info/22-golovni-novini/2346-konkurs-na-najkrashchi-parkovi-kompozitsiji

Наталка Хандусенко

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges