komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Люди

БЛАГОДІЙНА АКЦІЯ «МИЛОСЕРДЯ»

9.08.2017

Сучасне сьогодення диктує суспільству складні, але іноді єдино вірні правила життя. Те, що люди старшого покоління, особи з обмеженими фізичними можливостями, нині перебувають в складних життєвих обставинах є безперечними реаліями. Все більше  небайдужих людей  прагнуть привернути увагу суспільства до цієї проблеми. На міжнародному рівні 19 серпня визначений Всесвітнім днем гуманітарної допомоги, 5 вересня є Міжнародним днем благодійності, а 1 жовтня відзначається як День людей похилого віку. Тому територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Знам’янка розпочинає з 19 серпня 2017року благодійну акцію «Милосердя».

ЗВЕРТАЄМОСЬ до керівників підприємств, установ та організацій всіх форм власності, громадських організацій, релігійних конфесій, мешканців нашого міста не залишатися байдужими до пенсіонерів, інвалідів, дохід яких іноді штовхає їх за межу бідності,  та взяти активну участь у проведенні цьогорічної благодійної акції, надавши допомогу коштами, продуктами харчування, промисловими товарами, ліками, які будуть передані найбільш потребуючим громадянам.

Благодійна акція «Милосердя» дасть можливість нашій громаді продемонструвати  її найкращі якості – толерантність,  любов до ближнього, співчуття і готовність прийти на допомогу.

Наш благодійний рахунок: р/р31554301140218 УДКСУ Кіровоградської області МФО 823016 з поміткою «Благодійні внески по акції «Милосердя»

Наша адреса: м.Знам’янка, вул. Глібка, 28, тел.2-34-60

Директор терцентру Костікова Т.М.

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges