komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Люди

ВІКТОРИНА ДЛЯ ОСОБЛИВИХ ДІТОК

14.12.2017

Нещодавно учні НВК «Загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів № 3-гімназія» долучилися до особливої вікторини  "Міксіке».

Довідково:  Міксіке  - освітнє он-лайн середовище надає можливість вчителям, учням і батькам створювати та використовувати  власні  навчальні он-лайн матеріали, а також використовувати онлайн-колекцію навчальних  матеріалів, яку спільними зусиллями створили педагоги-учасники проекту. Також  освітнє он-лайн середовище Міксіке дозволяє організовувати та проводити навчальні змагання серед учнів школи,   між учнями різних шкіл області або країни, а також між школами різних країн Європи. 

Згадану Всеукраїнську вікторину пройшли діти з особливими освітніми потребами, дали відповіді на питання   до Міжнародного дня людей з інвалідністю.

Детальніше розповідає заступник директора з навчально-виховної роботи та ініціаторка проведення вікторини Валентина Грузін:


«Ми отримали листа про те, що можна взяти участь у такому заході. Ще до 17 грудня вікторина триває, але наші учні та вчителі вже долучилися.  Діти з особливими освітніми потребами проходили питання свого блоку, а члени педагогічного колективу, які залучені до інклюзивної освіти – свого. Всього залучено троє дітей та четверо вчителів. Хочу сказати про те, що питання були складними, але усі впоралися. Дітям допомагали їхні «наставники», які, власне, їх і готували. Щодо результатів, то усі вони  успішні, і є можливість отримати сертифікати про результативність вікторини.»


Інклюзивна освіта у навчальному закладі – достатньо новий напрям, але педагогічний колектив намагається зробити процес навчання дітей з особливими освітніми потребами цікавим. 

Ольга Полякова

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges