komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Люди

Відвідуваність сесій Знам’янської райради:виправдання довіри виборців

18.12.2017

Кожен депутат під час виборчого процесу не залежно у столиці вони проходили чи в селі обіцяв своїм виборцям, що буде відстоювати їх інтереси у тій чи тій раді. Всім відомо, що присутність депутата, його робота у комісіях – то пряме підтвердження небайдужості та виконання обіцянок. Але чи так це є насправді? Хто ж з депутатів Знам’янської районної ради не відвідує сесійні засідання? 

Проста арифметика, яка доступна кожному, навіть школяру середніх класів, не потребує складних рішень у визначенні візитів депутатів Знам’янської районної ради.

Всього у період з початку роботи нової каденції депутатського корпусу відбулося 22 сесії – це 100% відвідуваність у разі жодного пропуску, відповідно кожна відсутність знижує відсоток і показує активність депутата.

Почнемo з лідерів – жодного пропущеного засідання у депутатів: Галини Бискуб, Яніни Гаврилюк, Віталія Мазура, Сергія Макаренка, Світлани Матущак, Володимира Смалька.

Пропустили одне сесійне засідання (із 22): Людмила Бойчук, Володимир Єльник, Дмитро Молодченко.

Не були присутніми під час сесій Знам’янської райради двічі(91% відвідуваність) – Петро Біловус, Валентина Корж, Володимир Мухуров.

Зміг бути присутнім під час 19 сесій(86%) – Петро Гетьманець, а на 18-ти(82%) – Олександр Коробченко.

Позначку у понад 70% відвідуваності подолали такі депутати: Наталія Гречина, Віктор Гупало, Жирайр Хачатрян.

Практично на половині сесійних засідань були присутні: Наталія Косопльоткіна(50%), Сергій Краснюк(59%), Тетяна Михайлова(59%), Лариса Ткаченко(64%) та Валентина Хильченко(50%).

Тільки 10 із 22  сесійних  засідань відвідали Олексій Федорченко((45%) та Ганна Хачатрян (45%).

Тільки під час 5 сесій працював як депутат, учасник АТО  Олег Чорний.

Довідково. Інформація, зведена для аналізу, є офіційною зі статистики відвідуваності депутатів Знам’янської райради. Ми не називаємо політичні сили і не беремо коментарі, щодо причин відсутності обранців громад, які представляють депутати, щоб не надавати повідомленню політичного чи особистісного характеру, при цьому залишаємо право за виборцями робити висновки.

Оксана Войчишина

 

 

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges