komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Люди

Володаркою районної педагогічної премії імені І.Г.Ткаченка стала Ольга Маленко

2.02.2018

Вчора, 1 лютого, відбулося засідання конкурсної комісії з присудження районної педагогічної премії імені І.Г.Ткаченка. 

Районна педагогічна премія імені І.Г.Ткаченка присуджується щороку на конкурсній основі керівництву та педагогічним працівникам навчальних закладів району за творчий розвиток його педагогічних ідей у практику управління навчальним закладом, вагомі успіхи у професійній діяльності, навчанні і вихованні учнівської молоді.

На розгляд комісії була представлена кандидатура Ольги Михайлівни Маленко – вчителя зарубіжної літератури опорного навчального закладу «Суботцівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» Знам’янської районної ради Кіровоградської області».

Члени комісії висловили свої думки та пропозиції, визначили переможцем районного педагогічного конкурсу Ольгу Михайлівну Маленко.

Про свої враження ділиться переможниця: « Я працюю з 1981 року, тобто вже 36 років. Весь час я була вчителем зарубіжної літератури у школі с. Суботці. А родом я з Богданівки, і була знайома з Іваном Гуровичем Ткаченком, вчилася в його школі, тому мені дуже почесно стати володарем його премії. Моя щоденна робота – то світ дітей. Разом з ними ми пізнаємо світ, я вчу їх мистецтву слова, бути щирими і відкритими. Зарубіжна література – це світова література, ми дізнаємося про особливості розвитку кожної з них у Німеччині, Франції, Італії. Наприклад, ось тільки у сьомому класі ми вивчали творчість Олександра Гріна і його твір «Пурпурові вітрила». Я б хотіла, щоб  діти більше оволодівали  новітніми технологіями не тільки в іграх та розвагах, а у читанні літератури, адже інтернет-світ дуже багатий на інформацію, і це дає нагоду  залишитись з будь-яким письменником наодинці.»

Оксана Войчишина

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges