komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

Ярмарок допоможе безробітним

22.02.2018

У Знам’янському міськрайонному центрі зайнятості відбувся міні – ярмарок вакансій з метою оперативного задоволення потреби у працівниках ФОП Плохотнікової Олени Олександрівни  на посаду: продавець непродовольчих товарів і  продавець-консультант. 

Олена Плохотнікова – власник мережі магазинів «Одеса» в м. Знам’янці та Кропивницькому. Працедавець розширила торгівлю в магазині «Одеса»,   що в південній частині міста Знам’янки. Тому виникла потреба в працівниках. Олена Олександрівна  виявила бажання взяти  участь у міні-ярмарку вакансій, з цим питанням звернулася до центру зайнятості. Фахівці ЦЗ оперативно спрацювали та запросили на міні-ярмарок вакансій більше 15 осіб, які перебувають на обліку в центрі зайнятості.

Захід  відкрила начальник відділу взаємодії з працедавцями Вікторія Саржевська. Вона охарактеризувала сьогоденний стан ринку праці на території Знам’янського  району , нагадала  присутнім про послуги, які надає державна служба зайнятості.

 А ось працедавець детально ознайомила шукачів роботи з переліком вакантних посад, вимогами до претендентів на вільні робочі місця, графіком роботи, умовами оплати праці, головними обов`язками, розповіла про місце роботи, а також відповіла  на запитання учасників міні-ярмару про додаткові гарантії зайнятості та умови праці.

Зустріч перебігала у формі доброзичливого діалогу.

За результатами міні-ярмарку трьом шукачам роботи видано  направлення на стажування безпосередньо у працедавця. А ще двох осіб запрошено на підприємство для ознайомлення з умовами праці.

Завдяки таким  інформаційним  масовим заходам, як міні-ярмарок вакансій, досягається головна мета - це максимальне поєднання інтересів працедавців  і  наших співгромадян.

Підготувала  Ольга  Плєшкова

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges