komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Люди

НЕЗВИЧАЙНІ ДИВА ЗІ ЗВИЧАЙНИХ РЕЧЕЙ ВІД АНАСТАСІЇ

14.03.2018

Анастасія  Комісcарова – учениця навчального закладу «Загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів № 3 – гімназія» робить незвичайні речі своїми руками. Талант майстрині у рукоділлі  вже був відмічений різними грамотами та відзнаками (титул «Міні-Міс україночка» у розділі -  креативність та талановитість; ІІ місце у шкільному  конкурсі «По Україні ходить Святий Миколай» у номінації  - «Природні матеріали та флористика»; ІІІ-є місце в обласному конкурсі «Наш пошук і творчість  - тобі, Україно!» та ін) .

Сьогодні Анастасія погодилася розповісти нам про своє захоплення:

  • Розкажіть свою творчу історію? Як Ви почали займатися рукоділлям?
  • Я почала займатися рукоділлям з шести років. Якось мене запитала мама, чи я хочу піти на гурток і робити якісь поробки. Спершу я дуже соромилася і боялася, але тепер я можу сказати без сумніву, що це був вірний крок у моєму житті  і гарний вибір.
  • У яких техніках працюєте? Що виготовляєте?
  • В основному я працюю з тканиною (шию м’які іграшки). Ще займаюся декоруванням подарунків. Дуже захоплюють мене на довгий час вироби з бісеру, манки, скраббукінг, оригамі.
  • Назвіть роботу, яка Вам найбільше запам'яталась? Чому?  Як Ви її створювали?
  • Найбільше мені запам’яталась поробка, яку я зробила нещодавно під назвою «Мамині і татові скарби». Її я зробила для своїх найрідніших людей.  Таких речей до цього я не робила, але вона вдалася гарною і креативною.
  • Чи можна сказати, що Ви вийшли на професійний рівень?  Чи процес виготовлення робіт став  більш швидким,  що додалось?
  • Якщо порівняти з моїми роботами восьмирічної давнини (тоді я тільки починала), то можна сказати, що мій рівень став більш професійним. З’явилося більше терпіння та організованості. Я стала працювати повільніше, але результат набагато кращий.

Зараз Анастасії 14 років. ЇЇ роботи по праву можна назвати професійними. Свої ідеї дівчина черпає з інтернету, але завжди додає часточку душі. В основному спеціалізується з виготовлення подарунків «хенд мейд», оздобленню декорацій та домашньому декору. Якщо ви бажаєте замовити подарунок, то телефонуйте майстрині за номером ‎099 058 69 46. Без сумніву ви отримаєте індивідуальну річ з часточкою душі.

Ольга Полякова

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges