komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Люди

РЕОРГАНІЗАЦІЯ В ЛІКАРНІ. ДЕ І ЯК ТЕПЕР ЛІКУВАТИСЯ?

21.03.2018

Усім відомо, що медичні заклади міста пройшли деякі процеси реорганізації. Нещодавно КП «Знам’янська центральна районна лікарня» стала частиною КП «Знам’янська міська лікарня ім. Лисенка». Що зміниться для пацієнтів і чи варто боятися змін? 

Ситуацію коментує головний лікар медичного закладу Ігор Муравський:

  • Триває реорганізація медичних закладів міста, чи є якісь перспективні плани розвитку? Щось зміниться у розрізі відділень чи обслуговування?
  • Минулої неділі, у четвер та п’ятницю я закінчив обстеження корпусу колишньої залізничної лікарні і маю перші враження, і поняття про ситуацію в цілому. Знаю одне, що ми повинні працювати і на нас чекає багато роботи аби надавати населенню якісну медичну допомогу. Розумієте, що є різні колективи (колишньої залізничної лікарні та колишньої районної), які звикли працювати за відповідним графіком і  у певних умовах.  До 1 квітня все і усі працюватимуть у звичному режимі, адже треба ще досконало вивчати ситуацію, задля того, щоб мати остаточне уявлення про те, що робити далі і приймати остаточні рішення.  Думаю, що важливою буде також думка керівництва міста про подальший перспективний план розвитку вже одного медичного закладу.  Але основна ціль: максимально зручна та доступна медична допомога населенню.
  • Чи змінилося щось для пацієнтів?
  • Для пацієнтів медичних закладів нічого не змінилося. Хто якому лікарю довіряє і у якого має бажання лікуватися, той має повне право (без будь-яких перешкод) отримати якісну медичну допомогу. Якщо виникають будь-які питання або особисті розбіжності у думках  (у розрізі пацієнт-лікар), то раджу звертатися до адміністрації лікарні. Ми завжди відкриті для вирішення будь-яких проблемних питань.
  • Де зараз приймають аналізи?
  • Лабораторний центр працює у колишньому приміщення залізничної лікарні, у колишньому приміщенні районної лікарні (цілодобово) та у діагностичному відділенні у окремому кабінеті.  Зараз уся ця система налагоджується, але згодом все запрацює у гарному режимі.
  • Куди звертатися пацієнтам за наданням допомоги? Чи надаються усі її види?
  • До 16 години щоденно за будь-якою допомогою можна звертатися до лікарів, які знаходяться в обох корпусах. Після 16, враховуючи те, що цілодобова лабораторія та реанімація знаходяться у колишній районній лікарні, то  варто отримувати лікування там. Але у першому згаданому приміщенні теж є чергова служба, тому нікому не відмовлять у допомозі.

Зараз однозначних висновків, планів та змін у оновленому складі міської лікарні ще немає. Про подальший розвиток медичного закладу читайте у матеріалах видання згодом.

Ольга Полякова

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges