komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Люди

СВІТ КРАСИ ВІД ПРИРОДИ ОЛЕНИ МАКАРОВОЇ

21.03.2018

Знам’янчанку Олену Макарову по праву можна назвати такою собі чарівницею. Із звичайних інгредієнтів: ефірних масел, м’якоті фруктів, соків, вітамінних коктейлів жінка створює домашню косметику. Серед  асортименту  Олени можна знайти креми, тоніки, маски, скраби  для обличчя. Якістю не поступаються і шампуні, маски, ополіскувачі, бальзами для волосся.

Як жінка почала «чаклувати» над власним світом косметичних засобів вона розповіла нашим журналістам:

  • Розкажіть, з чого саме почався ваш шлях такої праці у сфері жіночої краси?
  • Це почалося десь приблизно років з шість тому. Перш за все, враховуючи мою власну специфіку шкіри, я вирішила спробувати створити для себе натуральний крем.  Тож, звісно стала і найпершою клієнткою сама для себе. Звичайно, що процес не з легких та вартує цінової політики на високому рівні. Але ж… результат вражає. Після  крему я почала робити косметичні засоби для волосся для себе та своєї маленької донечки. Зараз вже ми з нею і не розуміємо, як жили без всього цього. Адже донечка має дуже довгі та міцні коси, завдяки лише тільки натуральним гіпоалергенним інгредієнтам догляду за волоссям.
  • Чи зараз ваш асортимент зріс? Маєте вже постійних клієнтів?
  • Завдяки високій якості та вдалому результату у своїх власних починаннях у домашній косметиці, я стала виглядати краще. Мої знайомі і подруги почали просити мене виготовити для них чи то бальзам для губ, чи крем для обличчя, чи то маску. Спробувавши, майже кожна з них залишилася задоволеною. Доказ тому – це те що кожна з них користується індивідуальними, гіпоалергенними засобами вже довгий час. Звичайно ж, і виглядають вони на усі сто відсотків.
  • Що Ви використовуєте у своїй косметиці?
  • Тільки натуральні інгредієнти! Наприклад, масла ефірні, холодного віджиму, тверді екстракти трав, віск бджолиний, м’якоть фруктів та інші. Кожен мій продукт виготовляється індивідуально. Перед тим як його створити, я завжди запитую про особливості організму людини (алергія, специфіка шкіри та ін.). Після виготовлення, наприклад, крему я завжди його тестую на собі декілька днів, виготовляючи трохи більшу порцію. Якщо я задоволена результатом, то тільки тоді віддаю кінцевий продукт замовнику. Але це ще не кінець усього процесу. Зазвичай у телефонному режимі через декілька днів запитую про реакцію організму. Мене перш за все цікавить, щоб кожна жінка була задоволеною і гарною після використання моїх власних рецептів краси.

 

Зараз Олена вже має велику кількість охочих до її таємниць краси від природних інгредієнтів. Окрім того, такий унікальний продукт – гарний подарунок для кожної жінки. Варто лише спробувати -  і кожен залишиться задоволений результатом. Якщо Вас цікавить  натуральна косметика домашнього виробництва, то звертайтеся за телефоном до Олени Макарової – 097 86 34 108

На правах реклами 

Ольга Полякова

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges