komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

УЧНЯМ ПРО ЖУРНАЛІСТИКУ В ДЕТАЛЯХ

23.03.2018

Вчора у загальноосвітній школі І – ІІІ ступенів № 4 відбулася цікава подія: учні  старших класів зустрічали гостя з м. Кропивницький.   Цікаво та неординарно про журналістські жанри йшлося під час незвичайного уроку. Дмитро Шульга – старший викладач кафедри журналістики, видавничої справи та редагування ЦДПУ імені В. Винниченка розповів учням про роботу журналістів друкованих і  телемедіа  та про можливості участі у конкурсі «Шкільна журналістика».

Детальніше про захід говорить Дмитро Шульга: 


«Я познайомив учнів школи з конкурсом «Шкільна журналістика», який вже не один рік традиційно проводить наша кафедра журналістики, видавничої справи та редагування ЦДПУ імені В. Винниченка. Розповів про номінації, в яких відбувається змагання – «Юний журналіст», «Фотожурналіст», «Лонгрід», «Тележурналіст» і «Рецензія/відеорецензія на книгу» та продемонстрував відеоролики, котрі в минулі роки були переможцями двох останніх номінацій. Сподіваюся, те, що побачили школярі, їх зацікавило і спонукало до творчості, і на те, що від учнів однієї з найактивніших шкіл міста ми отримаємо не одну гідну роботу.»


Цього року у конкурсі є особлива тема - миротворчість жінок у сучасному світі (жінки-лідерки, жінки-військові, жінки-правозахисниці: історії, досвід). Детальніше про подію  за посиланням  - https://www.facebook.com/events/436443093443806/. Роботи прийматимуть до 2 квітня, а 20 квітня – церемонія нагородження у форматі School Media Fest, де конкурсанти зможуть відвідати майстер-класи від провідних журналістів Кропивницького.

Своїми враженнями від заходу ділиться Єлизавета  Руденко, учениця 9 – Б класу:


«Було цікаво слухати,  як розповідав Дмитро Олександрович про журналістику. Одразу помітно, що він  освічений у своїй галузі і я думаю, що в нього є те, чому мені треба навчитися. Можливо, я візьму участь у конкурсі для того, щоб спробувати себе у  чомусь новому.»


Окрім призів від кафедри журналістики, видавничої справи та редагування ЦДПУ імені В. Винниченка на тих учасників, які  представлять роботи у номінаціях «Тележурналіст» і «Рецензія/відеорецензія на книгу» (за найкращу роботу) очікується вручення грошової винагороди.

 

Ольга Полякова

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges