komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

 Про техногенно-екологічну безпеку Знам’янського району у фактах

23.03.2018

Вчора у приміщенні Знам’янської РДА відбулося засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, його провела керівник апарату районної державної адміністрації Олена Слюсаренко. 

Питання забезпечення населення якісною питною водою актуальне завжди, але як повідомив начальник відділу Державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Знам’янського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області Сергій Манько, на жаль, щороку ситуація не покращується, а погіршується. У районі масово не забезпечується контроль якості води.  Перевищення нітратів, значна жорсткість води – то непоодинокі випадки у колодязях і не тільки.  Як зазначив доповідач, трапляється і так, що  вигрібні ями межують з джерелами водопостачання, а це пряме порушення усіх санітарних норм.

 За інформацією головного лісничого ДП « Чорноліський лісгосп» Олега Яценка протягом 2017 року було проведено ряд заходів, завдяки яким не було допущено жодного випадку лісових пожеж. Актуальним залишається питання недотримання протипожежних заходів фермерськими господарствами та користувачами пасовищ, що загрожує лісовим насадженням, тільки за 2017 рік було зафіксовано біля 100 випадків підпалу стерні та сухої трави.

Начальник Міськрайонного відділу Управління ДСНС України в області Владислав Ларіонов повідомив що, у зв’язку з фактом загибелі людини на пожежі, який мав місце 31 січня 2018 року в с. Суботці Знам’янським міськрайонним відділом Управління ДСНС України в області було проведено перевірку Суботцівської сільської ради з питань організації навчання населення правилам пожежної та техногенної безпеки. Перевіркою встановлено, що керівництвом громади не приділяється увага питанням забезпечення пожежної та техногенної безпеки на підвідомчих територіях і об’єктах.

Оксана Войчишина

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges